Az Enola Holmes-filmek után kétség sem férhet hozzá, hogy sokan vágynak egy Sherlock Holmes-ra koncentráló spin-offra. De mit gondol erről Henry Cavill?

A Netflix által két éve indított franchise-ban Enola Holmes (Millie Bobby Brown) mellett fivére, Sherlock is komoly szerephez jutott. A Henry Cavill (legutóbbi filmjei a galériánkban) által alakított nyomozó még nagyobb teret kapott a nemrég megjelent második részben, ahol a húgának segít egy nyomozásban.

Azok, akik eljutottak a film végéig, felfedezhettek egy stáblista után jelenetet, amelyben (vigyázat, spoiler) egy bizonyos John Watson kopogtat a Baker Street 221B ajtaján, hogy lakótársat keressen.

Ezt a karaktert a híres detektív rajongói nagyon várták már, és amely egy Sherlock köré épülő spin-off kiindulópontja is lehetne.

Amikor a The Wrap erről kérdezte, Henry Cavill eloszlatta a reményeinket. Elmondása szerint a Netflix nem fontolgat spin-offot vagy szólófilmet.

“Enola univerzumában vagyunk, ő mindig ott lesz. És fontos volt, hogy kapcsolatot teremtsünk e két karakter között” - utalt a színész Sherlockra és Watsonra. 

Megnyugtatásul, Henry Cavill várhatóan részt vesz a következő Enola Holmes-filmekben - még ha a Netflix egyelőre nem is jelentette be őket hivatalosan.

Emlékeztetőül, a közelmúltban derült ki, hogy Cavill a harmadik évad végén kiszáll a Vajákból, de tűnik, ez nem akadályozza meg a színészt abban, hogy folytassa együttműködését a Netflixszel más projektekben.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»