Szombaton Liam Hemsworth (galériánkban)  elárulta, hogy ő váltja Henry Cavill a főszerepben a Vaják 4. szezonjában.

"Witcher-rajongóként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy Geraltot játszhatom. Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a gyeplőt, és megengedte, hogy átvegyem a Fehér Farkas pengéjét a kaland következő fejezetében" - írta az Instagramon.

"Henry, évek óta rajongód vagyok, és inspirált, amit ebbe a közkedvelt karakterbe belevittél" - folytatta. "Lehet, hogy nagy csizmát kell átvennem, de nagyon izgatott vagyok, hogy beléphetek a The Witcher világába".

Henry ezután a saját Instagramján jelentette be, hogy elhagyja a sorozatot.

"Néhány hír, amit meg kell osztanom a kontinensről... Az utam Geraltként tele volt szörnyekkel és kalandokkal egyaránt, és sajnos a 4. évadra leteszem a medálomat és a kardjaimat" - írta Henry. "Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth úr veszi át a Fehér Farkas köpenyét".

"Mint a legnagyobb irodalmi karakterek esetében, én is tisztelettel adom át a stafétát a Geralt megtestesítésével töltött időért, és lelkesedéssel várom, hogy Liam hogyan alakítja ezt a lenyűgöző és árnyalt embert" - folytatta Henry. "Liam, jó uram, ennek a karakternek olyan csodálatos mélysége van, élvezd, hogy belevetheted magad, és megnézheted, mit találsz."