A közelmúltban számoltunk be arról, hogy Jason Reitman már javában dolgozik a Szellemirtók 3 előkészületein. Ezzel kapcsolatban pedig Bill Murray is elárulta, hogy teljesen nyitottan állna hozzá, ha újra felkérnék Dr. Peter Venkman szerepére.

Bár mostanáig nem sokat lehetett tudni a készülő produkcióról, és arról, csakugyan visszatérnek-e az eredeti Szellemirtók sztárjai, talán misem lehetne biztatóbb jel minderre, hogy maga Sigourney Weaver hivatalosan is megerősítette, hogy szerepet kapott a Szellemirtók harmadik részében.

„Hatalmas élmény lesz újra együtt dolgozni a srácokkal!” – nyilatkozta lelkesen a színésznő, amellyel feltehetően arra utalhatott, hogy nem csupán ő, hanem Bill Murray,  Ernie HudsonRick Moranis és Dan Aykroyd is visszatérhet a franchise-ba.

Ami Aykroydot illeti nem olyan rég szintén nyilatkozott az új Szellemirtókkal kapcsolatban. „Ivan Reitman fia, Jason csodálatos forgatókönyvet írt, nem mondhatok róla sokat, de remélhetőleg csakugyan elkészül a film, amelyben rengeteg ismerős arc is felbukkan majd.”

Most már szinte biztosra vehető, hogy nagyon is elkészül a Szellemirtók 3, hiszen a forgatások a jövő hónapban, július 14-én kezdődnek, így várhatóan már a jövő évben a mozikba kerül a film.