Noha a Bond 25 munkálatainak már ez évben el kellett volna kezdődniük, a produkció forgatásának megkezdése úgy tűnik a jövő év elejére tolódik.

Ennek legfőbb oka, hogy Danny Boyle távozott rendezői székből, így őt Cary Fukunaga váltotta a produkció élén. Ennél is érdekesebb azonban, hogy a közelmúltban felröppentek a hírek arról, hogy a jövőben akár női rendezője is lehet a Bond filmeknek. Mindezt a film producere, Barbara Broccoli is megerősítette az egyik nyilatkozata során.

Határozottan nyilatkozott azonban arról is a Movieweb oldalán, elképzelhetőnek tartja-e a jövőben azt, hogy Bond karakterét nőként láthassuk viszont a mozivásznakon. „Bond férfi. Egy férfi karakter, amelyet férfinak írtak meg a készítők, és én magam is úgy gondolom, hogy ennek így is kell maradnia. Teljesen felesleges férfi karaktereket nővé alakítanunk, ehelyett inkább hangsúlyosabb női karaktereket kell alkotnunk, akik adaptálhatóak a történetükbe.” Ez már csak azért is érdekes, hiszen a főszereppel kapcsolatban korábban már Charlize Theron neve is felmerült.

Hogy ki lesz James Bond jövőbeni karakterének megformálója az azonban egyelőre kérdéses, hiszen Daniel Craig határozottan, bár kissé drasztikusan kijelentette, hogy „inkább vágja fel az ereit, semmint, hogy újra James Bond szerepébe bújjon”. Úgy tűnik tehát, hogy a Bond 25 lesz az utolsó olyan film, amelyben Craiget ebben a szerepben láthatjuk. Felröppentek azonban a hírek, hogy Bond szerepére akár Idris Elba is esélyes lehet.