Sokkal brutálisabb lett volna A nyolcadik utas: a Halál befejezése

Sokkal brutálisabb lett volna A nyolcadik utas: a Halál befejezése

Egyre közeledik az Alien: Covenant premierje, Ridley Scott nosztalgia üzemmódba került.

Ridley Scott a legutóbbi interjúiban hatalmas lelkesedéssel beszél az Alien franchise-ról, legutóbb épp arról nyilatkozott, hogy ha rajta múlik, "örökké" folytatni fogja a szériát. Hogy ezt mennyire gondolja komolyan, abban nem lehetünk biztosak, abban azonban igen, hogy még legalább három filmet helyezett kilátásba, melyeknek már a forgatókönyveik is készen vannak.

A rendező hamarosan debütáló új filmje kapcsán az EW-nek arról nosztalgiázott, hogy eredetileg másként ért volna véget A nyolcadik utas: a Halál. Aki látta a sci-fit, emlékezhet rá, hogy a Sigourney Weaver által alakított karakter hogyan bánt el az aliennel. Az eredeti tervek szerint azonban a szigony nem okozott volna halálos sérülést a lényen, és előbb betörte volna Ripley maszkját, majd letépte volna a fejét.

A direktor elmondása szerint a végleges változat hitchcocki volt, de Scott azért nem tett le teljesen korábbi tervéről, gondoljuk csak a Prometheus végi fejletépős jelenetre.

Az Alien: Covenant főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Michael Fassbender,  Noomi RapaceKatherine WaterstonDemián BichirJussie SmollettBilly Crudup és Carmen Ejogo. A film 2017. májusában érkezik a mozikba. 

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, több tucat új fotó és rengeteg filmes érdekesség között böngészhetsz, melyekből megtudhatod, miről szól majd, és mikor játszódik a Covenant-ot követő Alien-mozi.