Star Wars, szex és rock'n'roll: 5 sorozat- és évadpremier, amire érdemes rákattannod a héten

Megint eltelt egy hét és megint ledaráltál minden múlt heti újdonságot? Sebaj, nekünk most is van tippünk, hogy az előtted álló napokban milyen sorozatokat érdemes megnézni. Az alábbi öt sorozat között találsz újdonságokat és évadpremiereket is a nagyobb streaming szolgáltatók kínálatából.

#5

73 Ez a divat  (2020)

valóságshow

Netflix

A divat nagymesterei, Tan France és Alexa Chung vetélkedősorozatban keresik a legkreatívabb alkotót, aki képes olyan ruhadarabot tervezni, ami bárkin jót mutat. A verseny első... több»

A Tan France és Alexa Chung divat ikonok által vezetett új vetélkedősorozatban a tervezők összefognak, hogy olyan kreációkat alkossanak, amik tényleg mindenkinek jól állnak. A győztes 250.000 dolláros díjat és egy lehetőséget kap, hogy kollekcióját bemutassa a Net-a-Porter divatkereskedőnél. Március 3-tól látható a Netlixen.
#4

vígjáték

Netflix

Egy méh kilátással. Kínos felnőttkor. A nem éppen aranykor. Jamie Demetriou-val együtt járhatjuk be az élet különböző fázisait ebben a zenés vígjátékban. több»

Rendező: Andrew Gaynord
Szereplők: Jamie Demetriou
Egy méh kilátással. Kínos felnőttkor. A nem éppen aranykor. Jamie Demetriou-val együtt járhatjuk be az élet különböző fázisait ebben a zenés vígjátékban. Holnaptól a Netflixen.
#3

78 Daisy Jones & The Six  (2023)

(2) (3)

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. több»

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. Március 3-tól az Amazon Prime-on.
#2

62 Vágyak/Valóság  (2021)

(11) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy kisvárosi anyuka fantáziadús utazásra indul az emlékei között, miközben házasélete éles ellentétet mutat vad gyermekkorával. több»

Billie az első évad végén szünetet kér a házasságában, hogy rendezze a gondolatait és vágyait. Most egy titokzatos és vonzó idegen képében új lehetőségek tárulnak fel előtte a szexuális kiteljesedésre. De közben a régi életét sem képes elengedni. Vagy az nem képes elengedni őt? Március 2-től a Netflixen.
#1

88 A mandalóri  (2019)

(20) (5)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»

A híres fejvadász és Grogu kalandjai több év várakozás után végre tovább folytatódnak! A harmadik évadban régi szövetségesekkel találkoznak újra, de új ellenségekkel is farkasszemet kell nézniük. Egyelőre alig tudni valamit a harmadik évad pontos cselekményéről, de ettől még ez a hét legfontosabb premierje. Március 1-től a Disney+-on.