Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (október 9-15)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók temérdek premierrel készülnek a következő héten is. Senki sem unatkozik majd, minden műfajból jut valami a képernyőkre. A filmeket és sorozatokat a Disney+, Skyshowtime, Telekom TV GO, HBO Max, Netflix, Apple TV+ és Amazon Prime Video hozza el nekünk. Listánkban kiemeltünk néhányat a legizgalmasabb újdonságok közül a jövő hétre, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

51 Libabőr  (2023)

(3)

fantasy | kaland | vígjáték

Disney+

Öt középiskolás csoport természetfeletti erőket szabadít a városukra, és most össze kell fogniuk, hogy megmentsék azt. több»

A Libabőr egy horror-vígjátéksorozat, amelyet Rob Letterman és Nicholas Stoller készítettek a Disney+ és a Hulu számára. A sorozat R. L. Stine azonos című könyvsorozatán alapul. Miután véletlenül természetfeletti erők szabadulnak el, öt tinédzsernek meg kell találnia a módját, hogy együttműködve visszazárják őket, miközben felfedezik szüleik tinédzserkorukból származó titkait...
#6

75 Az Usher-ház bukása  (2023)

(13) (1)

dráma | horror

Netflix

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma... több»

Az Usher-ház bukása egy gótikus horrorsorozat, amelyet Mike Flanagan készített. Az ihletet Edgar Ellen Poe azonos című novellája és hasonló művei szolgáltatták. Egy korrupt gyógyszergyár vezérigazgatója szembesül megkérdőjelezhető múltjával, amikor gyermekei rejtélyes és brutális módon kezdenek el meghalni.
#5

65 Kutyarománc  (2023)

(3)

vígjáték

Telekom TVGO

Egy katasztrofális első randi után Nicole és Max megfogadják, hogy inkább elfelejtik egymás telefonszámát. Viszont a sors furcsa fintora, hogy a viccesen össze nem illő Nicole és... több»

A Kutyarománc egy romantikus vígjáték, amelyet Nick Fabiano és Richard Alan Reid rendezett, a főszerepekben Lucy Hale és Grant Gustin láthatóak. Történetünkben egy katasztrofális első randi után a teljesen ellentétes Nicole és Max megfogadják, hogy soha többé nem beszélnek egymással. Egészen addig, amíg meg nem tudják, hogy Nicole kutyája teherbe ejtette Max kutyáját, és kénytelenek együtt nevelni az állatokat.
#4

dráma

SkyShowtime

A történet egy high-tech cég vezetőjét, Luciát követi nyomon, aki azért küzd, hogy minél nagyobb vagyonra tegyen szert, mivel szegénysorból származik. Előléptetése napján... több»

Egy hónappal az esküvője és közvetlenül azelőtt, hogy kinevezik a csúcstechnológiás szépségkezelő cég igazgatójává, ahol dolgozik, Luciát elárulja Santi, a riválisa. Emiatt Luciát ipari kémkedéssel vádolják, és gondolkodás nélkül kirúgják. Fél, hogy elveszít mindent, amiért megküzdött, Lucía eltitkolja otthon az igazságot, és plasztikai sebész legjobb barátnőjével együtt a hazugságok és a kétes üzelmek spiráljába kerül.
#3

87 Hair  (1979)

(48) (8)

dráma | háborús | musical | romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Az volt a Vízöntő kora. Az volt az önfeledt szabadság, a tánc, a dal és az LSD kora. De az volt a vietnámi háború kora is. A felesleges katonásdié és az értelmetlen, kegyetlen... több»

A Hair egy 1979-es háborúellenes zenés film, amely az 1968-as Hair: The American Tribal Love-Rock Musical című Broadway-musical alapján készült. A film a vietnámi korszak hippi ellenkultúrájának hátterében játszódik, és egy fiatalt követ, akit behívtak a vietnámi háborúba, és útban oda találkozik egy hippikből álló "törzzsel", akikkel összebarátkozik. A hippik és vezetőjük megismertetik vele a marihuánát, az LSD-t, valamint a szokatlan kapcsolatokkal és a behívók elkerülésével jellemezhető kultúrájukat. A filmet Miloš Forman rendezte. A főszereplők John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo, Annie Golden, Dorsey Wright, Don Dacus, Cheryl Barnes és Ronnie Dyson.
#2

70 A temetés  (2023)

(4) (2)

dráma

Amazon Prime Video

A valós események által inspirált filmben egy ügyvéd segít egy temetkezési vállalat tulajdonosának megmenteni családi vállalkozását egy óriáscégtől, feltárva a faji... több»

A The Burial egy jogi drámafilm, amelyet Maggie Betts rendezett, és Betts és Doug Wright írt. Willie E. Gary ügyvéd és ügyfele, Jeremiah Joseph O'Keefe Loewen temetkezési vállalat elleni perének igaz történetén alapul, amelyet Jonathan Harr 1999-es, azonos című New Yorker-cikke dokumentált. A főszerepekben Jamie Foxx mint Gary, Tommy Lee Jones mint O'Keefe, Jurnee Smollett, Mamoudou Athie és Bill Camp látható.
#1

86 Minden kémia  (2023)

(3) (1)

dráma

Apple TV+

Az 1950-es években járunk, amikor a nőknek a háztartási szférában van a helyük. Így hiúsul meg Elizabeth Zott tudósi karrierjéről szőtt álma is. Miután kirúgják a... több»

A Minden kémia egy drámasorozat, amelyet Lee Eisenberg készített Bonnie Garmus azonos című regénye alapján. A történet szerint miután kirúgták a saját laboratóriumából, egy tudósnő az 1960-as években egy televíziós főzőműsor ("Vacsora hatkor") műsorvezetőjeként új munkáját arra használja fel, hogy a háziasszonyokat tudományos témákban oktassa. A főszerepben Brie Larson látható.