Streaming tipp: Az 5 legjobb új sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (Netflix, Amazon Prime Video, AppleTV+)

Akár sportról-sportolókról szóló dokumentumfilm-sorozatot (Formula 1: Hajsza a túlélésért - 6. évad), akár akciódús fantasy-kalandot (Avatár - Az utolsó léghajlító) vagy épp hátborzongató thrillert (Constellation), esetleg animációs vígjátékot (The Second Best Hospital in the Galaxy) keresel, ezen a héten olyan új tévéműsorokat láthatsz, amelyeket biztosan élvezni fogsz!

Február végén rengeteg új műsor érkezik a különböző kisképernyős online szolgáltatók könyvtáraiba! 

Ezúttal a Netflix, az Apple TV+ és a Prime Video kínálatából válogattunk nektek 5 olyan műsort, amit érdemes lehet csekkolni!

#5

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

Sleech és Klak, két zseniális földönkívüli orvosnő története, akik ritka sci-fi betegségekre specializálódtak. több»

A Prime Video elkezdte felpörgetni animációs vígjátékait, a legújabb pedig az űrbe, egy idegen kórházba visz minket. A The Second Best Hospital in The Galaxy két földönkívüli sebészről szól, akiket Dr. Klaknak és Dr. Sleechnek hívnak, és a Tejútrendszer... nos, második legjobb orvosi intézményében dolgoznak. Munkájuk részeként veszélyes eseteket kell elvállalniuk, és bizarr betegségekkel kell foglalkozniuk. Olyan színészek, mint Maya Rudolph, Natasha Lyonne, Kieran Culkin és Keke Palmer adják a hangjukat a sorozathoz, amely február 23-án, pénteken kerül a Prime Video-ra.
#4

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

A Netflix ontja magából az anime-adaptációkat, de a legközelebbi egyben a legjobban várt is, hiszen az Avatar: Az utolsó léghajlítónak rengeteg rajongója van, aki igen nagyot csalódtak a legutóbbi élőszereplős próbálkozás után. Az Avatar: Az utolsó léghajlító összes epizódja február 22-én, csütörtökön kerül fel a Netflixre, így nyugodtan nézheted őket egy jó kis #bingewatching keretében is.
#3

dokumentum | sportfilm

Netflix

A 2023 Formula 1-es versenyidény, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli... több»

A Netflix F1-es drámájának legújabb évada hamarosan befut, közvetlenül a 2024-es versenyek előtt, amelyek március elején kezdődnek. A sorozat végigkíséri az F1-es szezonokat - a 6. évad a 2023-as szezont követi - a versenyszezonok magasságain és mélypontjain keresztül. A Drive to Survive/Hajsza a túlélésért teljes egészében február 22-től, csütörtöktől lesz elérhető a Netflixen, nem lépcsőzetes (hetenkénti) megjelenéssel, mint néhány korábbi évad esetében.
#2

dokumentum | sportfilm

Apple TV+

Messi elmeséli az argentin labdarúgó-válogatottban töltött pályafutásának történetét, intim és egyedülálló betekintést nyújtva a meghatározó világbajnoki győzelemre... több»


Szereplők: Lionel Messi
A sportrajongókat rengeteg műsorral árasztotta el az Apple TV+ az utóbbi időben, a legújabb pedig a foci szerelmeseinek szól. A címből már sejthetően a doku Lionel Messi útját mutatja be a 2022-es katari világbajnokságig, ahogyan a különböző tornákon (köztük a korábbi világbajnokságokon) különböző csapatokban játszott. A széria mind a négy epizódja egyszerre érkezik az Apple TV+-ra február 21-én, szerdán.
#1

74 Constellation  (2024)

(5)

thriller

Apple TV+

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett... több»

Az Apple TV+ legújabb izgalmas sci-fi sorozata a Constellation, amely a pszichológiai thriller és a tudományos rejtély keveredésével egy igazán lebilincselőnek ígérkező elegyet hoz létre. A főszereplő Noomi Rapace, mint Jo, egy űrhajós, akinek evakuálnia kell a Nemzetközi Űrállomást, miután egy kísérlet balul sül el. A Földre visszatérve azonban rájön, hogy életének bizonyos elemei eltérnek attól, amire emlékszik, és különös erők munkálkodnak... amelyek úgy tűnik, hogy a szerencsétlenül járt földönkívüli kísérlethez kötődnek. A Constellation első három epizódja február 21-én, szerdán kerül az Apple-re, a többi pedig onnantól kezdve hetente érkezik.