Studio 666 előzetes: A Foo Fighters-horrort Te is látni akarod!

Számos rocksztár, köztük David Bowie, Alice Cooper vállalkoztak már korábban arra, hogy színészi ambíciókat is megmutassák a rajongóknak, ezúttal pedig a Foo Fighters lepte meg a rajongókat.

Hamarosan ugyanis érkezik a mozikba Studio 666 című horrorfilm, amelynek főszereplői nem más, mint a Foo Fighters tagjai, köztük Will Forte, Jenna Ortega, Jeff Garlin, Leslie Grossman, Dave Grohl, Marti Matulis, Taylor Hawkins és Whitney Cummings.

A történet szerint a zenekar egy kaliforniai kúriába költözik, hogy felvegyék a várva várt 10. albumukat. Dave Grohl azonban rövidesen természetfeletti erőkkel találja magát szemben, amelyek mind az album elkészültét, mind pedig a zenekar tagjainak életét is veszélybe sodorja.

A projekt élére BJ McDonnell került, aki korábban A balta című filmeken dolgozott, a forgatókönyvet pedig maga Dave Grohl, Jeff Buhler, Rebecca Hughes fejlesztették. A Studio 666 hazai bemutatójáról egyelőre nincsenek bővebb információk, a film február 25-én debütál az amerikai mozikban.

horror | vígjáték | zenés

A Foo Fighters nevű rockegyüttes egy encinói kastélyba költözik, hogy felvegye a 10. albumát. A történelmi események színteréül szolgáló kastélyban azonban természettfeletti... több»