Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Stúdió 666 (2022)

Studio 666
Filmadatlap
 
33
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Videók (4)

 
JRD   2022. 11. 23.

legújabb vélemény

0

Egy amolyan csináljunk egy bandának egy filmet típusú produkció. Átlagos...mégis jókat röhögtem rajta, de hogy meg fogom e még többször nézni...nos, nem hiszem. A sztori egyébként nem rossz. Az egész amolyan sötét humorral és némi vulgaritással, szex... több»

 
Gulyware   2022. 05. 25.

0

Sok nevetés, sok vér, sok rossz színészi játék, rossz vágás és rendezés, de mindezek ellenére nagyon jól szórakoztam, amikor néztem. Grohl elég jó, a banda többi tagja nem annyira.

 
Inderpall   2022. 04. 21.

0

Látszik, hogy a bandának megvan a humorérzéke. Ez nem is annyira horrorfilm volt, hanem inkább egy sor belső vicc és kétértelműség. Azon kaptam magam, hogy nevetek a vicceken, majd végül a butaságon. Köszi Dave és a többiek!

 
Slama Demény Erika   2022. 11. 19.

0
Fekete humorú sztori

Ebben a filmben ismertem meg a Foo Fighters rockbandát, és azóta minden nap hallgatom. Rajongójuk lettem. Beszippantott a zenéjük. Dave Grohl jó színész és showman. Köszönöm Dave, hogy megismerhettem a Foo Fighterst!

A film összbevétele 2 988 867 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor a futár először hajt fel a házhoz, félúton megáll a lépcsőn, és felnéz a fényre, akárcsak Az ördögűző (1973) című filmben láthatjuk.

(Hupka Adrián)
 

A filmet titokban forgatták a világjárvány idején.

(Hupka Adrián)
 
Ez a film elsősorban a Foo Fighters rajongóinak készült, és őket maximálisan ki is szolgálja, és emellett még egy egyszerű kis horror-vígjátékként is egy remek szórakozás. Nem lesz egy kultmű, de erre nincs is feltétlen szüksége. Aki egy laza és vicces esti kikapcsolódásra vágyik, az nyugodtan tehet vele egy próbát. több»