67% 286 szavazat
Zöld szoba

Zöld szoba

Green Room
Filmadatlap
21
Vélemények (21)
26
Szereplők (26)
21
Képek (21)
5
Videók (5)
1
Érdekességek (1)
Díjak
2
Filmkritika (2)
25
Cikkek (25)
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Egy punk zenekar tagjai egy brutális bűncselekmény tanúi lesznek. Mivel ők az egyedüli szemtanúk, a bűntettet elkövető neonácik célpontjaivá válnak, akik minden terhelő bizonyítékot el akarnak takarítani maguk után.

(hp)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2015.05.17.
 
2024.05.26 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

5/10, látatlanban

Na most az van, hogy lement a bő fele, és kiszálltam. Azaz nem szálltam ki, mert életem párja még nézi, ő nem feladós alkat. Amiket megtanultam ez alatt a fél film alatt: 1. A világban sokkal több hentelős ZS film van, mint amire a világnak szüksége lenne. 2. Nem mind arany, ami Anton Yelchin. Sajnos, mert amúgy kifejezetten szerethető és jó színész volt, ki tudja, mire vihette volna még. De nyilván ő is adta néha sz*rhoz a nevét. Nem tudatosan, csak mert nincs ember, aki egy forgatókönyvből 100% biztonsággal meg tudná mondani, hogy a végeredmény vállalható lesz. Bár aki benne van a szakmában, annak támpontot ad, ha megnézi, ki írta és ki rendezi. És Jeremy Saulnier, a jelenlegi elkövető még nem mutatott fel semmi értékállót, úgyhogy érdemes lett volna gyanakodni. 3. A kocsma főnöke, aki Patrick Stewartnak riportál, kissé Mogács Dánielre hajaz. Ennek nincs jelentősége, de vicces (kicsit). Hát összességében ennyi, elég kihagyható az egész. Update: már csak fél óra van hátra, lassan írok ezek szerint. De eddig nem ível fel az élmény, nem baj, hogy leálltam vele.

0
 

Kemény és pörgős film, brutális képsorokkal megspékelve. Kissé egy síkon mozgó alkotás, de ha Jeremy Saulnier ezt álmodta meg, lelke rajta. P. S. nagyon jó kis negatív karakter, és ez a film legnagyobb pozitívuma.

0
 
2017.11.20 Deku

Való igaz, hogy voltak jó jelenetek és a történet is egész korrekt lett volna de hiányzott belőle valami. Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete.

0
 
2023.01.18 Bafam Nézhetetlen

Nagyon véres film

Nem szeretem az erőszakot, a véres jeleneteket meg főleg nem. Így hát ez a film nem igazán nekem készült. Nézze az, akinek ez tetszik.

1
0
 
2016.07.16 MMcFly2015

Elèg jól sikerült-kemèny thriller. Ritka nyomasztó a tartalom mellett a film környezete is. David Fincher rendező filmjeinèl èrezhető hasonló, zárt lègkör. Aki egy feszültsèggel teli thrillert akar látni, ki ne hagyja ezt. A maga masfèl órájában, tel... Több

1

A film összbevétele 3 769 214 dollár volt (imdb.com).

#1
 
Értékelés: 8.5/10
(2016. 07. 03.)
Green Room
Annak ellenére, hogy soha nem lesz belőle egy klasszikus darab, amit szakírók rendre elő fognak venni elemzés céljából, az mindenképpen elmondható, hogy akinek sikerül ráhangolódnia, az egy igazán emlékezetes élménnyel fog gazdagodni, nem csak rövid-, de hosszútávon is. Több
 
Értékelés: 7/10
(2018. 12. 18.)
Green Room (2016)
"A film előzetese után kíváncsi lettem erre a mozira és külön hozzátett picit, hogy ez volt szegény Anton Yelchin egyik utolsó filmes munkája, miután 27 évesen életét vesztette egy bizarr autóbalesetben - miközben nem is ült a kocsiban. A szereplők között még megtalálható egy másik Star Trek színész is, az amúgy nálam örök Xavier professzor, Patric... Több