Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%

Green Room (2015)

Green Room
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
21
Képek
5
Videók
 
elekm90   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

0

Véres és brutális kamarathriller, aki látta a rendező, Jeremy Saulnier előző filmjét ("A múlt hamvai", eredeti címen "Blue Ruin") az kb. be tudja lőni, hogy mennyi "gore" van a filmben. Egyedi a sztorija és témája, elég jók a karakterek is, Patrcik S... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Való igaz, hogy voltak jó jelenetek és a történet is egész korrekt lett volna de hiányzott belőle valami. Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete.


 
MMcFly2015   2016. 07. 16.

1

Elèg jól sikerült-kemèny thriller. Ritka nyomasztó a tartalom mellett a film környezete is. David Fincher rendező filmjeinèl èrezhető hasonló, zárt lègkör. Aki egy feszültsèggel teli thrillert akar látni, ki ne hagyja ezt. A maga masfèl órájában, tel... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 25.

0

Kemény, és pörgős film, brutális képsorokkal megspékelve. Kissé egysíkon mozgó alkotás, de ha Jeremy Saulnier ezt álmodta meg, lelke rajta. P.S. nagyon jó kis negatív karakter, és ez a film legnagyobb pozitívuma.

 
harnas1207   2018. 11. 28.

0

Nagyon ütős film, kb. úgy a 2/3-ig. Olyan húzásai vannak a, ami borítja a filmes szokásokat. Nagyon tetszett, hogy ha valakinek levágják a kézfejét, akkor sír a fájdalomtól és nem hősködik tovább, mintha mi se történt volna. Vagy ha találsz egy fegyv... több»

 
Syracuse   2018. 02. 10.

0

Thrillerként és horrorként tökéletesen megállja a helyét, a hangulat is végig nyomasztó, Patrick Stewart hatalmas. Voltak bizonyos dolgok, amikben én nem értettem az indíttatást, de ez már lehet az én hibám.

 
jencike1985   2016. 10. 26.

0

Izgalmas, kemény és nyomasztó sötét hangulat, környezet.Szépen felépítették a filmet csak valahogy a végére én mást vártam volna. Nem értem miért az lett a címe , hogy zöld szoba.

Galéria (21)

Videók (5)

 
Annak ellenére, hogy soha nem lesz belőle egy klasszikus darab, amit szakírók rendre elő fognak venni elemzés céljából, az mindenképpen elmondható, hogy akinek sikerül ráhangolódnia, az egy igazán emlékezetes élménnyel fog gazdagodni, nem csak rövid-, de hosszútávon is. 8.5/10 több»
 
"A film előzetese után kíváncsi lettem erre a mozira és külön hozzátett picit, hogy ez volt szegény Anton Yelchin egyik utolsó filmes munkája, miután 27 évesen életét vesztette egy bizarr autóbalesetben - miközben nem is ült a kocsiban. A szereplők között még megtalálható egy másik Star Trek színész is, az amúgy nálam örök Xavier professzor, Patrick Stewart is." több»