Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
7
Képek
5
Videók
Green Room
 
elekm90   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Véres és brutális kamarathriller, aki látta a rendező, Jeremy Saulnier előző filmjét ("A múlt hamvai", eredeti címen "Blue Ruin") az kb. be tudja lőni, hogy mennyi "gore" van a filmben. Egyedi a sztorija és témája, elég jók a karakterek is, Patrcik Stewart "főgonoszként" remek. A kezdeti ereje azonban fokozatosan alábbhagy és a rövid játékidő ellenére nem tud egyenletesen jó lenni. 7/10

 
Deku   2017. 11. 20.

Való igaz, hogy voltak jó jelenetek és a történet is egész korrekt lett volna de hiányzott belőle valami. Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete.


 
MMcFly2015   2016. 07. 16.

Elèg jól sikerült-kemèny thriller. Ritka nyomasztó a tartalom mellett a film környezete is. David Fincher rendező filmjeinèl èrezhető hasonló, zárt lègkör. Aki egy feszültsèggel teli thrillert akar látni, ki ne hagyja ezt. A maga masfèl órájában, teljesen felcsigázza az embert. Patrick Stewart szuperül hozza a negatív karaktert. Kisebb fordulat elfèrt volna a vègère, hogy ne legyen annyira egysíkú, de ezt leszámitva a film szèpen fel van èpitve.

 
harnas1207   2018. 11. 28.

Nagyon ütős film, kb. úgy a 2/3-ig. Olyan húzásai vannak a, ami borítja a filmes szokásokat. Nagyon tetszett, hogy ha valakinek levágják a kézfejét, akkor sír a fájdalomtól és nem hősködik tovább, mintha mi se történt volna. Vagy ha találsz egy fegyvert, akkor nem leszel egyből profi lövész. Sajnos az utolsó harmadba visszatérnek a buta megoldások, hirtelen meglesz a két főhős, akik irreálisan ügyesek lesznek és leszámolnak a rosszakkal...

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 25.

Kemény, és pörgős film, brutális képsorokkal megspékelve. Kissé egysíkon mozgó alkotás, de ha Jeremy Saulnier ezt álmodta meg, lelke rajta. P.S. nagyon jó kis negatív karakter, és ez a film legnagyobb pozitívuma.

Patrick Stewart
Kai Lennox
Eric Edelstein
Joe Cole
Imogen Poots
Callum Turner
Alia Shawkat
Anton Yelchin
Alia Shawkat
Anton Yelchin
Callum Turner
Alia Shawkat
Mark Webber
Anton Yelchin
Imogen Poots
Callum Turner
 
Annak ellenére, hogy soha nem lesz belőle egy klasszikus darab, amit szakírók rendre elő fognak venni elemzés céljából, az mindenképpen elmondható, hogy akinek sikerül ráhangolódnia, az egy igazán emlékezetes élménnyel fog gazdagodni, nem csak rövid-, de hosszútávon is. 8.5/10 több»
 
"A film előzetese után kíváncsi lettem erre a mozira és külön hozzátett picit, hogy ez volt szegény Anton Yelchin egyik utolsó filmes munkája, miután 27 évesen életét vesztette egy bizarr autóbalesetben - miközben nem is ült a kocsiban. A szereplők között még megtalálható egy másik Star Trek színész is, az amúgy nálam örök Xavier professzor, Patrick Stewart is." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.