‘Szörnyen érzem magam’: Sam Elliott bocsánatot kért Benedict Cumberbatchtől és a meleg közösségtől

A Deadline vasárnapi Contenders TV-rendezvényén Sam Elliott bocsánatot kért A kutya karmai közt Oscar-díjas western "briliáns" szereplőitől és stábjától, nevezetesen a főszerepet alakító Benedict Cumberbatchtől. Azzal magyarázta a szavait, hogy a film "szíven ütötte", és ő egyszerűen csak meg akarta beszélni, hogy mit gondol róla.

"Azt mondtam a WTF podcasternek [Marc Maronnak], hogy szerintem Jane Campion zseniális rendező, és szeretnék bocsánatot kérni A kutya hatalma szereplőitől, akik mind zseniális színészek" - mondta Elliott. "És különösen Benedict Cumberbatchtől. Csak azt tudom mondani, hogy sajnálom. Tényleg."

"Nem fogalmaztam meg túl jól. És mondtam néhány dolgot, ami megbántotta az embereket, és szörnyen érzem magam emiatt. A meleg közösség hihetetlenül jó volt hozzám egész karrierem során."

Elliott hozzátette: "Barátok minden szinten és minden munkakörben, egészen a mai napig. Sajnálom, hogy megbántottam bármelyik barátomat és valakit, akit szeretek. És bárki mást is azokkal a szavakkal, amiket használtam."

A színész azután került tűz alá, hogy márciusban megjelent a WTF with Marc Macron podcastben. "Akarsz beszélni arról a szarságról?" - kérdezte Elliott, amikor megkérték, hogy beszéljen a filmről, mielőtt Cumberbatch cowboyát egy Chippendale-táncoshoz hasonlította, akinek "csokornyakkendője van és nem sok minden más."

"Így nézett ki az összes kib*szott cowboy abban a filmben. [...] A homoszexualitásra való utalások végigkísérik az egész k*b@szott filmet" - mondta Elliott, majd később megkérdőjelezte Campion képzettségét egy western rendezéséhez.

"Ő egy briliáns rendező, imádom a korábbi munkáit, de mi a f***t tud ez a nő odalentről, Új-Zélandról, az amerikai vadnyugatról?". kérdezte Elliott. "És mi a f***ért forgatta ezt a filmet Új-Zélandon és nevezte el Montanának? Ez nem tetszett nekem, haver."

Válaszul, még a bocsánatkérés előtt, Campion "egy kicsit ribinek" nevezte a színészt.

"Ő nem cowboy, hanem színész" - mondta Campion. "A Nyugat egy mítosz, amit lelepleztek. Sok hely van a mezőn. Szerintem ez egy kicsit szexista, ha belegondolsz, hogy hány csodálatos western készült Spanyolországban Sergio Leone rendezésében. Én alkotónak tartom magam, és azt hiszem, ő elsősorban nőnek vagy valami alacsonyabb rendűnek lát engem, és ezt nem értékelem."

dráma | romantikus | western

Phil Burbank egy igazi zsarnoki figura, aki állandóan félelmet kelt környezetében. Amikor bátyja frissen megházasodva hazatér, Phil mindent elkövet, hogy megkeserítse a pár... több»