Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A kutya karmai közt (2021)

The Power of the Dog
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch

Videók (2)

 
stevepisti   2021. 12. 05.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A western műfaj esetében én jobban szeretem a pisztolypuffogtatós, párbajozós jellegű filmeket, ahhoz képest ebben a filmben egy fegyver sem dördült el a 2 órás játékidő alatt, amit utólag nem bántam, mert ez most nem erről szólt. Benedict Cumberbatc... több»

 
Kiss   2021. 12. 02.

0

Nem egy lebilincselően izgalmas western, de az alakítások parádésak. Cumberbatch remek színész, ez eddig sem volt kérdés, de ebben a filmben azt hiszem a legjobbját nyújtja.

 
daeril   2021. 09. 19.

0

Kellemes meglepetés volt számomra, nem gondoltam volna, hogy ilyen befejezést kap. Úgy gondolom a megjelenített érzelmek autentikusak voltak és a színészek hitelesen adták őket.

 

Annak ellenére, hogy Benedict Cumberbatch dohányzott régebben, azoknál a jeleneteknél, ahol sodort cigit kellett szívnia, gyakran rosszul lett.

(Hupka Adrián)
 

Jane Campion már régóta Kirsten Dunst rajongója és szeretett volna vele együtt dolgozni már korábbi projekteken is. Dunst elárulta, hogy Campion írt neki egy levelet is még 2001-ben, amit azóta is megtartott.

(Hupka Adrián)
 
A kutya karmai közt elkészítésével Jane Campion magabiztosan formálja a western műfaját, és a hozzá kötött dogmák árnyékában képes egy kivételes darabot létrehozni, melynek makulátlan színészi játéka – különösen Benedict Cumberbatch átlényegült alakítása – és fordulatos lezárása további interpretációkat és diskurzusokat indíthat el. több»