78% 72 szavazat
Kirekesztve

Kirekesztve

The Outsider
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
Mirci  
Naomi Watts
Naomi Watts

FILMINFÓ

A bájos Rachel Yoder családjával abban a hiszemben él, hogy ha megtartják törvényeit, Isten megsegíti őket a bajban. Az egyház szigorú előírásait azonban nem könnyű betartani, ha még a zene is tilos. Rachel egy birkafarmon él Montanaban, ahova apja hozta el őt pár éve, mivel meg volt… Több


Rendező: Randa Haines
Forgatókönyvíró: Penelope Williamson, Jenny Wingfield
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.06.27.
 
2022.10.01 BÉLA

legújabb vélemény

Szuper

Hát ez igen jó film volt.

0
 
2019.01.02 Berto49

Szerelem a Vadnyugaton

Egy rokon ajánlására néztem meg a filmet, bár a western nem tartozik a kedvenc filmműfajaim közé. Továbbra sem lesz az. Laza, ebéd utáni, bóbiskolással tarkított filmnézésre való, főleg a gyengébbik nem képviselőinek. A vallási közösség elnevezése körül sok téves megjegyzés olvasható a filmes fórumokon. Utánanéztem: konzervatív mennonitákról van szó. Érzelmes, sőt mondhatni érzelgős történet, nem akarom sértegetni a rendezőnőt, (Randa Haines), de a filmen meglátszik, hogy Penelope Williamson könyve alapján nő vezényelte le. A férfi nézők Naomi Watts Rachel alakításában találhatnak szórakozást, a hölgyek meg ábrándozhatnak Tim Daly kemény, de ugyanakkor érző szívű figurájáról.

0
 
2015.03.15 quentin

Két különbözpő világ találkozásáról szóló majdnem western. Igaz, hogy pont a tűzpárbajos jelentek a gyönge pontjai, de nem tehetek róla, nekem bejött.

0
 
2015.10.11 Mirci

Kiváló, annak ellenére, hogy ez egy romantikus western. Nem várt sikert aratott nálam. Négypontos.

0
 
2017.03.06 Vass Ágnes

Szeretném megnézni,de hiába próbálom a szemre kattintást,nem indul! Mit csináljak!

0