Rendkívül akciódús kulisszák mögötti videóval rukkoltak elő a Comic-Conon a Terminator: Sötét végzet alkotói, akik egy meglepő hírrel is szolgáltak az új képsorok mellé.

Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger,  után a Terminátor 2. - Az ítélet napja-ban John Connort alakító Edward Furlong is visszatér a Sötét végzetben, derült ki a San Diegó-i Comic-Conon a film paneljén. Azt eddig is tudtuk, hogy a film a T2 "hivatalos" folytatása, mely James Cameron döntésének értelmében teljesen ignorálja a franchise további részeit, de arról eddig mélyen hallgatott a producer és a rendező is, hogy maga Furlong is feltűnne a filmben.

Bár a helyszínen nem tudott megjelenni Cameron, a panelen levetített kulisszák mögötti videóban ő maga is feltűnik, hogy megossza gondolatait a Sötét végzetről. Annyi biztos, hogy rég láttuk már lelkesnek a producert egy Terminator-film kapcsán.

Az említettek mellett a film főbb szerepeit Mackenzie DavisBjörn FreibergGabriel LunaDiego Boneta és Natalia Reyes alakítják, míg a rendezői széket a Deadpool direktora, Tim Miller foglalhatta el.

A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a hazai mozikban. A friss videót idelent nézhetitek meg.