Több száz év börtön van kilátásban Ron Jeremynek

Bár a szakmában már évtizedek óta nagyon rossz híre ment, csak idén nyáron tartóztatták le a sokak szemében legendás egykori pornósztárt, Ron Jeremyt. A vád szerint a 2000-es években legalább tizenhat nővel szemben követett el különböző szexuális bűncselekményeket. Az ügyészek most további áldozatok jelentkezését várják egészen decemberig. Eddig hét nő jelentkezett, akik állítják, hogy velük is erőszakoskodott a színész, aki nyaka körül tovább szorul a hurok.

A vádak jelenlegi állása szerint Ron Jeremy 1996 óta összesen legalább huszonhárom nő ellen követett el legalább harmincöt különböző szexuális bűncselekményt. Áldozatait jellemzően Los Angeles éjszakai bárjaiban szedte fel, majd a lakására vitte, ahol megerőszakolta őket. Az áldozatok közül többen a felnőtt filmes szakmában dolgoztak, így ismerték a színészt.

Ezzel kapcsolatban többen is hangot adtak véleményüknek, miszerint nagyon nem jó, hogy sokan nem tartják bűnösnek Ron Jeremyt a velük szemben elkövetett erőszakoskodásért, mivel ők egyébként is ilyen szakmában dolgoznak. Az áldozatok között van Billie Britt és Elle Hell is.

Ron Jeremy jelenleg letartóztatás alatt áll, 6,6 millió dolláros óvadék fejében védekezhetne szabad lábon. Amennyiben a vádak bizonyítást nyernek, úgy a most 67 éves színész akár 330 év börtönbüntetést is kaphat. Vagyis egyre nagyobb az esélye, hogy egész hátra lévő életét rács mögött tölti már.