Charlize Theron szó szerint fenyegetve érezte magát Tom Hardy miatt, hogy védelmet kért a a Mad Max: A harag útja forgatásán. 

A Charlize Theron és Tom Hardy közötti ellenségeskedés további részleteit tárja fel egy új könyv, amely George Miller 2015-ös Mad Max: A harag újta című akciófilmjének forgatásáról szól.

A főszereplők rendkívül fagyos viszonyban voltak az elhúzódó forgatás alatt, de Kyle Buchanan új könyve, a Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road című könyvében azt állítja, hogy Theron olyannyira fenyegetve érezte magát, hogy a forgatáson védelmet kért az agresszív és szakmaiatlan Hardytól.

A Buchanannek nyilatkozva Theron és a stáb többi tagja felrótták Hardy szakszerűtlen viselkedését, mondván, hogy Hardy állandóan késett, ami miatt munkatársai órákig várakoztak a forgatáson. Az egyik esetben Hardynak reggel 8 órakor kellett volna megérkeznie a forgatásra a többi szereplővel és stábbal együtt. Köztük volt Theron is, aki akkoriban újdonsült anyuka volt, és akinek a gyermeke a közelben volt, amíg ő dolgozott.

Hiába kérték külön a producerek, hogy jelenjen meg időben, Hardy több mint három órát késett. Amikor végül megérkezett, Theron megkérdezte: "Mennyire vagy tiszteletlen?", és azt mondta, hogy a producereknek "százezer dolláros bírságot kellene kiszabniuk erre a kib*szott köcsögre minden egyes percért, amivel feltartotta a stábot".

Hardy erre keményen és agresszíven lépett fel, az operatőr, Mark Goellnicht szerint a színésznő szabályosan fenyegetve érezte magát, melyet követően védelmet kért, valamint, hogy női producer is legyen jelen a forgatáson.

"Nem akarok mentséget keresni a rossz viselkedésre, de kemény forgatás volt. Most már tisztán látom, hogy mi történt. Nem hiszem, hogy ilyen tisztán láttam volna, amikor a filmet forgattuk. Túlélő üzemmódban voltam, nagyon féltem" - mondta Theron.

A stáb tagjai Theron mellé álltak, Ricky Schamburg segédoperatőr Hardyt nagyon provokatívnak nevezte, míg Samantha McGrady, a rendezőasszisztens szerint Theron nagyon könnyen kezelhető személyiség.

"A kurva életbe, egyértelmű volt, hogy ez a két ember utálta egymást" - mondta J Houston Yang vágó. "Nem akartak egymáshoz érni, nem akartak egymásra nézni, nem akartak egymás szemébe nézni, ha nem forgott a kamera."

Természetesen Hardy is megszólalt az ügy kapcsán: "A mindkettőnkre nehezedő nyomás időnként nyomasztó volt. Neki egy jobb, talán tapasztaltabb partnerre volt szüksége. Ez olyasmi, amit nem lehet megjátszani. Szeretném azt hinni, hogy most, hogy idősebb és csúnyább vagyok, fel tudok nőni ehhez az alkalomhoz."

Miller filmje 6 Oscar-díjat nyert a 2016-os Oscar-gálán. A franchise soron következő filmje Furiosa háttértörténetét tárja majd fel, Therontól Anya Taylor-Joyveszi át a szerepet.

Még többre vagy kíváncsi? Lapozd át a galériánkat olyan forgatási fotókért, amiket még biztosan nem láttál, idelent pedig van számodra egy videónk is a film kulusszái mögül.