Tom Hardynak ismét sokakat sikerült meglepnie, miután múlt hét vasárnap maga is részt vett egy lovagi tornán egy West Sussexben megrendezett középkori hangulatú fesztiválon.

A színész egy percig sem vonakodott , hogy maga is páncélt öltsön, és hogy részt vegyen egy “igazi” lovagi párbajban, így hamar előkerült többek között a szekerce és a tőr is. Az erről készült fotókat fenti galériánkban tekinthetitek meg.

“Csak egy véletlenszerű nap az angol vidéken, amikor az ember csak leugrik a boltba. Köszönöm, hogy elpáholtak” - írta Hardy később a közösségi médiában.

A továbbiakban a színész néhány közös fotót is készített a rajongókkal. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Hardy részt vesz egy megmérettetésen, korábban Milton Keynes-ben vett részt egy harművészeti bajnokságon, amelyen jiu jitsuban aranyérmet is szerzett, alig egy hónapja pedig a Wolverhamptonban megrendezett REORG Open Jiu-Jitsu Championshipen szerepelt, amely rendezvényen a mentális és fizikai egészségügyi problémákkal küzdő veterán katonák megsegítésére szerveztek gyűjtést.