Mi ez a bukott vígjáték, ami hasít a magyar Netflixen?

2019-ben egy vígjátékkal jelentkezett Elise Duran a Baywatch sztárjával, Alexandra Daddarioval a főszerepben, mely nem aratott nagy sikert sem a kasszáknál, sem a kritikusok körében. A film most új esélyt kapott a magyar Netflixen, a nézők pedig rá is kaptak. 

Ami a történetet illeti, Emma ​épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves idegennel. Ám az élet mást tartogat számukra. Kiderül, hogy a férfi Emma legfőbb főnöke, aki most már minden pikáns titkot tud a lányról.

A film a mafabon jelenleg 58 százalékos értékelésen áll 183 szavazat után, de külföldön még kritikusabbak voltak a nézők. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon a szemlézett cikkek 29 százalékos értékelést adtak ki, de a nézői szavazatok alapján is csak 38 százalékos értékelést tud felmutatni. 

A produkciót Peter Hutchings forgatókönyve alapján Elise Duran rendezte (Tudsz titkot tartani?), míg a főbb szerepeket Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Sunita Mani, Kimiko Glenn, Laverne Cox, Judah Friedlander és Kate Easton alakítják.

Ha még nem láttad, és midezek ellenére kíváncsi vagy rá, csak látogass el a vígjáték mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál. 

Íme 5 tény a filmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film már a mozis bemutató napján, 2019. szeptember 13-án megjelent a streaming szolgáltatók kínálatában.
  • A film női főszerepét alakító Alexandra Daddario producerként is közreműködött a Tudsz titkot tartani? munkálataiban. A színésznő első alkalommal próbálta ki magát ezen a területen.
  • Alexandra Daddario és Tyler Hoechlin a 2011-es Elhajlási engedély után ismét együtt állt a kamerák elé.
  • Alexandra Daddario és Kate Easton második közös filmje a "Lost Girls and Love Hotels" után.
  • A Tudsz titkot tartani? Sophie Kinsella azonos című regényének adaptációja.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

romantikus | vígjáték

A zuhanó repülőn ülő Emma halálfélelmet érez. Úgy gondolja, utolsó perceiben ki kell adnia magából régóta őrizgetett titkait, s jobb híján egy utastársával osztja meg... több»