Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
58%

Tudsz titkot tartani? (2019)

Can You Keep a Secret?
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Galéria (20)

Videók (3)

 
H.a.n.n.a   2020. 11. 03.

legújabb vélemény

0

Számomra nagyon bugyuta volt a története, és igazából nem sok mindenről szólt. Felejtős film.

 
indingo   2020. 08. 20.

0

Mély nyomot nem hagyott bennem a film. A története feledhető, akárcsak az unalmas karakterei.

 
Yosihiro   2020. 04. 05.

0
Tudsz titkot tartani?

Elárum a titkot ez a közepes kategória alatt van és ahogy látom a többi véleményező is ezen van. A filmről nem tudtam hogy könyvben is megjelent. Nekem spontán jött, hogy megnézzem de csalódtam. A vígjáték és a romantika elemi olyan kevés és elcsépelet elemit láthatjuk ami igazából semmitmondóak. A szerplők szerintem a forgatókönyvnek köszönhetően igazából nem tudtak olyat alkotni amit szerettek volna. Nagyon sok ott maradt a filmben a forgatókönyvben és gondolom a könyvben egészen más. Ebből kiindulva ezt a filmet sem írom le hogy nézhetetlen de igen egy sablonos romantikus kis film ami nem ad extrát nincs benne váratlan vagy valami ami megfogná az embert. Összességében a vágás és rendezés az közepes bár sok dolguk nem volt ebben a filmben a szereplők maradtak a közepes színvonalon míg a zenei és hangi effeketek lecsúszak a rossz szintre. Így nem tudok adni erre az alkotásra csak három csillagot amit mondjuk meg csak a jóindulatom jele. Bár hogy ne csak a rosszat írjak nekem tetszett a happy and a végén az mindig egy kis pozítívumot ad. Igazából annak tudom ajánlani akik szeretik a közepes filmeket és azon belül a vígjáték és némi romantikát mert ennél többet nem kapunk de ezt nem kell elmondani senkinek ......Üdv Yosi

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

0

Régen a könyvet nagyon szerettem. Igazi csöpögős tinifilm, ami nekem ritkán tetszik, de ez egész kellemes kikapcsolódás volt. Főleg a remek szereplőválogatás miatt. Vicces az alapkonfliktus amiket a csajszi a gépen elkotyogXD Érdemes legalább egyszer megnézni annak aki a romkomokat kedveli.

 
VvV   2020. 09. 15.

0

Teljesen érdektelen romantikus film, amelyért nem érdemes beülni a moziba. A történetét 2 mondatban el lehet mondani, semmi pluszt nem adott korábbi hasonló filmekhez.

 
Greeta   2020. 08. 27.

0

Alexandra Daddario és Tyler Hoechlin eljátszottak egy szerepet, amiért pénzt kaptak, de érzelem nem igazán volt kettejük között. Daddario kisasszony nagyon csinos, de a tekintetétől megijedek.

 
Bizsu82   2019. 11. 25.

0
Egy sablonos, gyenge vígjáték

A hétvégén láttuk párommal moziban a filmet. Igazság szerint másikat szerettünk volna nézni, de mivel arra nem volt hely, és gyorsan kellett dönteni, ezért spontán erre a filmre esett a választás. Hát nem volt egy jó döntés…. A legnagyobb baj, hogy nem tudott semmi újat mondani a film. Végtelenül sablonos, egyszerű. Tipikus amerikai semmitmondó romantikus vígjáték. A tipikus félreértések, hazugságok, aztán minden kiderül és happy end… A közepe felé mikor nagy love story-ba csap át az egész film, még inkább leülni látszik a sztori és ezután következik a kiszámítható, sablonos végkifejlet. A humora kifejezetten gyenge az elcsépelt viccek miatt. Nincs benne egy jó poén. Igazán sztorija sincs a filmnek, pláne nem mondanivalója. Teljesen kiszámítható. Nincs benne fordulat. Elgondolkoztat, hogy ilyen film egyáltalán miért kerül a mozivászonra. Ezek után gondolom senkit nem lep meg, hogy nem ajánlom a filmet, véleményem szerint nem érdemes rá időt pazarolni. Nekem nagy csalódás volt a film, pech hogy nem kaptunk jegyet az eredetileg tervezettre. :(

A film összbevétele 1 378 160 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 48 215 429 forintot termelt. A hazai mozik összesen 31 806 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film már a mozis bemutató napján, 2019. szeptember 13-án megjelent a streaming szolgáltatók kínálatában.

(hp)
 

A film női főszerepét alakító Alexandra Daddario producerként is közreműködött a Tudsz titkot tartani? munkálataiban. A színésznő első alkalommal próbálta ki magát ezen a területen.

(hp)
 

Alexandra Daddario és Tyler Hoechlin a 2011-es Elhajlási engedély után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

Alexandra Daddario és Kate Easton második közös filmje a "Lost Girls and Love Hotels" után.

(hp)
 

A Tudsz titkot tartani? Sophie Kinsella azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 
A Tudsz titkot tartani? kapcsán igazából azt sem mondhatom, hogy csalódtam volna. Nem voltak túl nagy elvárásaim, főként a műfaját tekintve és az előzetest megnézve. Jó és tartalmas romantikus vígjátékot, valljuk be nehéz készíteni. A szerelem témakörében, már így is Dunát lehetne rekeszteni a hasonszőrű alkotásokkal. Tény, hogy a Tudsz titkot tartani? egy aranyos történet, és tényleg nem is vesszük észre hogy eltelt vele másfél óra, de mégis az egyszer nézhető kategóriába sorolható, mivel egyszer bőven elég a két főszereplő Emma és Jack egymásra találását végig követni. több»
 
Az agyalágyult fordulatok és a görcsös, cseppet sem humoros viccelődés sem javítanak a helyzeten. Inkább nézzünk újra egy ’90-es évekbeli klasszikust! több»