Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Tudsz titkot tartani? (2019)

Can You Keep a Secret?
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
KATE   2019. 11. 17.

Megnéztem, és bár nem tudom azt mondani, hogy teljesen pocsék lenne a film, szerintem túl sokat senki ne várjon tőle. Valahogy olyan üres, a poénok elcsépeltek, a sztori pedig teljesen kiszámítható. Egyszeri nézésre éppen megfelel, de sajnos ennél több nincs a filmben.

 
sadis   2019. 11. 14.

Na, ez az a film, ami nélkül szerintem egyszerűen el lettünk volna. Nagyon agyatlan és sablonos, és hogy mást ne mondjak: alpári. Én nem tudom, Alexandra Daddariora miért sóznak ilyen üres szerepeket, mivel érezhetően sokkal több van a színésznőben. Nagyon sajnáltam, mivel egyedül az ő alakítása menti meg valamennyire ezt a filmet.


 
justynaw   2019. 10. 16.

Igénytelen, mégis kellemes szórakozást nyújtó romantikus vígjáték. A cselekmény lineárisan halad előre, nincsenek előre nem látható meglepetések és fordulatok, de hétvégi kikapcsolódáshoz kitűnő választás, nem fog csalódást okozni.

 
tomvétsz   2019. 09. 21.

Aki szereti a romantikus komédiákat, valószínűleg ezt is élvezni fogja. Az elején még nekem is tetszett, de aztán egy kicsit kezdtem soknak érezni Emma érzelmi kitöréseit. A mozijegy árát szerintem nem éri meg, inkább afféle nézzük meg, mit adnak a tévében film.

Alexandra Daddario
Kimiko Glenn
Alexandra Daddario
 
A Tudsz titkot tartani? közepe felé, mikor nagy lamurba csap át az egész, kicsit leülni látszik a story, de a végén sikerül megugrani azt a bizonyos lécet és méltó befejezését alkotni, amint egy magara adó, igényes romantikus vígjáték megkövetel. több»

A film összbevétele 871 935 dollár volt (imdb.com).

 

A film már a mozis bemutató napján, 2019. szeptember 13-án megjelent a streaming szolgáltatók kínálatában.

(hp)
 

A film női főszerepét alakító Alexandra Daddario producerként is közreműködött a Tudsz titkot tartani? munkálataiban. A színésznő első alkalommal próbálta ki magát ezen a területen.

(hp)
 

Alexandra Daddario és Tyler Hoechlin a 2011-es Elhajlási engedély után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.