Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58%

Tudsz titkot tartani? (2019)

Can You Keep a Secret?
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Vélemények: Tudsz titkot tartani? (2019)

 
VvV   2020. 09. 15.

legújabb vélemény

Teljesen érdektelen romantikus film, amelyért nem érdemes beülni a moziba. A történetét 2 mondatban el lehet mondani, semmi pluszt nem adott korábbi hasonló filmekhez.

 
indingo   2020. 08. 20.

Mély nyomot nem hagyott bennem a film. A története feledhető, akárcsak az unalmas karakterei.


 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

Régen a könyvet nagyon szerettem. Igazi csöpögős tinifilm, ami nekem ritkán tetszik, de ez egész kellemes kikapcsolódás volt. Főleg a remek szereplőválogatás miatt. Vicces az alapkonfliktus amiket a csajszi a gépen elkotyogXD Érdemes legalább egyszer megnézni annak aki a romkomokat kedveli.

 
Yosihiro   2020. 04. 05.

Tudsz titkot tartani?

Elárum a titkot ez a közepes kategória alatt van és ahogy látom a többi véleményező is ezen van. A filmről nem tudtam hogy könyvben is megjelent. Nekem spontán jött, hogy megnézzem de csalódtam. A vígjáték és a romantika elemi olyan kevés és elcsépelet elemit láthatjuk ami igazából semmitmondóak. A szerplők szerintem a forgatókönyvnek köszönhetően igazából nem tudtak olyat alkotni amit szerettek volna. Nagyon sok ott maradt a filmben a forgatókönyvben és gondolom a könyvben egészen más. Ebből kiindulva ezt a filmet sem írom le hogy nézhetetlen de igen egy sablonos romantikus kis film ami nem ad extrát nincs benne váratlan vagy valami ami megfogná az embert. Összességében a vágás és rendezés az közepes bár sok dolguk nem volt ebben a filmben a szereplők maradtak a közepes színvonalon míg a zenei és hangi effeketek lecsúszak a rossz szintre. Így nem tudok adni erre az alkotásra csak három csillagot amit mondjuk meg csak a jóindulatom jele. Bár hogy ne csak a rosszat írjak nekem tetszett a happy and a végén az mindig egy kis pozítívumot ad. Igazából annak tudom ajánlani akik szeretik a közepes filmeket és azon belül a vígjáték és némi romantikát mert ennél többet nem kapunk de ezt nem kell elmondani senkinek ......Üdv Yosi

 
Greeta   2020. 08. 27.

Alexandra Daddario és Tyler Hoechlin eljátszottak egy szerepet, amiért pénzt kaptak, de érzelem nem igazán volt kettejük között. Daddario kisasszony nagyon csinos, de a tekintetétől megijedek.

 
Bizsu82   2019. 11. 25.

Egy sablonos, gyenge vígjáték

A hétvégén láttuk párommal moziban a filmet. Igazság szerint másikat szerettünk volna nézni, de mivel arra nem volt hely, és gyorsan kellett dönteni, ezért spontán erre a filmre esett a választás. Hát nem volt egy jó döntés…. A legnagyobb baj, hogy nem tudott semmi újat mondani a film. Végtelenül sablonos, egyszerű. Tipikus amerikai semmitmondó romantikus vígjáték. A tipikus félreértések, hazugságok, aztán minden kiderül és happy end… A közepe felé mikor nagy love story-ba csap át az egész film, még inkább leülni látszik a sztori és ezután következik a kiszámítható, sablonos végkifejlet. A humora kifejezetten gyenge az elcsépelt viccek miatt. Nincs benne egy jó poén. Igazán sztorija sincs a filmnek, pláne nem mondanivalója. Teljesen kiszámítható. Nincs benne fordulat. Elgondolkoztat, hogy ilyen film egyáltalán miért kerül a mozivászonra. Ezek után gondolom senkit nem lep meg, hogy nem ajánlom a filmet, véleményem szerint nem érdemes rá időt pazarolni. Nekem nagy csalódás volt a film, pech hogy nem kaptunk jegyet az eredetileg tervezettre. :(

 
Csilla Czitovszky   2019. 12. 11.

Annak, aki olvasta a könyvet, még nagyobb csalódás. Részletgazdag, humoros, össze szedett. Teljesen más volt a film, mint a könyv, ami persze nem is baj, de rengeteg ötletet lehetett volna meríteni a film fokozásához. Kár érte, hogy ennyire el kapkodták a készítők, és nem vittek több cselekményt a vászonra a könyvből.

 
KATE   2019. 11. 17.

Megnéztem, és bár nem tudom azt mondani, hogy teljesen pocsék lenne a film, szerintem túl sokat senki ne várjon tőle. Valahogy olyan üres, a poénok elcsépeltek, a sztori pedig teljesen kiszámítható. Egyszeri nézésre éppen megfelel, de sajnos ennél több nincs a filmben.

 
sadis   2019. 11. 14.

Na, ez az a film, ami nélkül szerintem egyszerűen el lettünk volna. Nagyon agyatlan és sablonos, és hogy mást ne mondjak: alpári. Én nem tudom, Alexandra Daddariora miért sóznak ilyen üres szerepeket, mivel érezhetően sokkal több van a színésznőben. ... több»

 
justynaw   2019. 10. 16.

Igénytelen, mégis kellemes szórakozást nyújtó romantikus vígjáték. A cselekmény lineárisan halad előre, nincsenek előre nem látható meglepetések és fordulatok, de hétvégi kikapcsolódáshoz kitűnő választás, nem fog csalódást okozni.

 
tomvétsz   2019. 09. 21.

Aki szereti a romantikus komédiákat, valószínűleg ezt is élvezni fogja. Az elején még nekem is tetszett, de aztán egy kicsit kezdtem soknak érezni Emma érzelmi kitöréseit. A mozijegy árát szerintem nem éri meg, inkább afféle nézzük meg, mit adnak a tévében film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.