Hamarosan a hazai mozik is bemutatják Gareth Edwards legújabb rendezését, Az Alkotót, amely az előzetes kritikák alapján minden várakozást felülmúlt.

A stúdió feloldotta az embargót, így a közösségi felületeket máris elárasztották a filmről szóló bejegyzések.

Brandon Davis a Comicbook.com szerzője például már most egyenesen az év legjobb filmjének nevezi a produkciót, és alighanem az elmúlt évek egyik legjobb sci-fijét kapjuk majd.

Griffin Schiller a Filmspeak.net-től John David Washington és Madeleine Yuna Voyles alakítását egyenesen kiemelkedőnek találta, akik egyébként is remekül harmonizálnak együtt a vásznon.

Joseph Deckelmeier, a ScreenRant munkatársa Oscar-díjért kiált, szerinte ugyanis Az Alkotó egy “remekmű”. A POC Culture magazin viszont egyenesen egy “brutális, intenzív és ambiciózus sci-fi háborús eposzként” jellemzi a filmet.

Germain Lussier, a Gizmodotól már kissé kevésbé volt lelkes. Noha Lussier szerint is egy lebilincselő történetet kapunk, amelyhez gyönyörű képi világ társul, a szerző úgy érezte túlságosan mély érzelmeket szeretett volna belőle kiváltani a produkció, amely végül nem sikerült.

Az Alkotó szeptember 28-án érkezik a hazai mozikba, így rövidesen mindenki meggyőződhet arról, mennyire is helytállóak a kritikusok állításai.

61 Az Alkotó  (2023)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»