Nicole Kidman és Hugh Jackman párosa visszatér, a Baz Luhrmann rendezésében készült 2008-ban megjelent Ausztrália rendezői változata ugyanis hamarosan elérhető lesz, ráadásul nem is akármilyen kiadásban. Mondjuk a részleteket!

A film bővített változata a Faraway Downs címet viseli majd, amely hatrészes sorozat formájában lesz elérhető a Hulu, a Disney+ és a Star műsorkínálatában.

“Eredetileg azt tűztem ki célul, hogy az Elfújta a szél stílusában az eposz fogalmát a feje tetejére állítom, és a romantika és az epikus dráma segítségével rávilágítok az ausztrál történelem fájdalmas sebhelyére, az ‘ellopott nemzedékekre’” - írja egy közleményben maga Luhrmann.

A Collider magazinnak adott interjújában a rendező azt is megemlítette, hogy a nemrég megjelent Elvis eredeti változata is közel négy órás játékidővel rendelkezik, az Ausztrália kapcsán pedig elmondta, hogy a sorozat változatának cselekménye több szempontból is kiegészíti az eredeti történetet.

“Baz a világ egyik legnagyobb mesélője, így a Faraway Downs és az Ausztrália című filmjének újbóli megtekintése hihetetlen élmény volt . Alig várjuk, hogy a nézőket elvigyük a farmra, hogy ők is megtapasztalhassák mindazt, amit ott bontakozik majd ki” - mondta a Collidernek a Hulu elnöke, Craig Erwich.

79 Ausztrália  (2008)

dráma | háborús | kaland | romantikus | vígjáték | western

A második világháború kezdetén Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), a brit nemes Ausztráliába utazik, hogy találkozzon férjével, Maitland Ashley-vel. A férfi marhatenyésztője... több»