Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
21
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Ausztrália
 
TomÁcs   2018. 08. 10.

legújabb vélemény

Nagyon szép történetű film, remek szereposztásban és mindez egy csodás környezetben.

 
indingo   2016. 02. 18.

Picit hosszúnak találom, főleg, ha TV-ben reklámokkal dúsítva nézi az ember, de elég jó film. Ausztrália természete csodálatos, a kisfiú pedig jó választás volt a szerepre.


 
rbernadett   2015. 09. 08.

Nagyon szeretem az ilyen, hosszabb időszakot magába foglaló drámákat, aminek van eleje, közepe és van vége. Ausztrália pedig....Ausztrália. Nem is lehetne szebb helyre helyezni egy ilyen történetet. Valami mégis hiányzott.

 
MP170506   2017. 07. 12.

Imádom! Gyönyörű film, tele igazi, mély érzelmekkel. Nagyon szép a képi világa és a színészek is fantasztikusak. Igaz, hogy nagyon hosszú, de végéig leköti a néző figyelmét.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Gyönyörű helyszíneken játszódott a film és nem egy sablonos, üresfejű alkotás. Igazán sok minden történt benne, volt szerelem, harc, egy kis misztikum, fajgyűlölet.

Nicole Kidman
Hugh Jackman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Nicole Kidman

A film összbevétele 211 342 221 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás során Nicole Kidman megmentette Hugh Jackman életét, amikor a kalapjával levett Jackman lábáról egy halálos csípésű skorpiót.

(ps)
 

Nicole Kidman úgy vállalta el a szerepet, hogy nem is olvasta el a forgatókönyvet.

(ps)
 

A forgatás alatt 1500 vadlovat használtak fel.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.