Sorozat készült Nicole Kidman és Hugh Jackman kultfilmjéből, itt az előzetes

Megjelent az első előzetes a Nicole Kidman és Hugh Jackman főszereplésével készült Távoli lejtők (Faraway Downs) című sorozathoz. 

A 6 fejezetből álló sorozat a Baz Luhrmann által rendezett 2008-as  Ausztrália című film voltaképpen bővített változata.

A 1930-as évek végén Lady Sarah Ashleynek a férje az ausztrál kontinensen próbálja értékesíteni az utolsó területüket, egy marharanchot. Mivel az eladás nem halad előre, az asszony eldönti, hogy maga megy el a távoli országba, hogy személyesen intézze az ügyeket. Darwinban azonban nem a férjét, hanem egy durva, egyszerű marhatenyésztőt talál, akit mindenkinek Hajcsárként ismernek. A gátlástalan Neil Fletcher a marhaimpériumot birtokló Carney-val összefogva tervezi megkaparintani Sarah területét. Az asszonynak, hogy megmentse tulajdonát, együtt kell működnie Hajcsárral, és ezerötszáz marhát kell átterelniük az észak-ausztráliai szigorú tájon.

 A sorozat premierje 2023. november 26-án lesz a Hulun.

dráma | kaland | történelmi

Az arisztokrata családból származó Sarah-nak szarvasmarhafarmja van Ausztráliában. Férje halála után egy gazdag riválisa próbálja megszerezni tőle a birtokot, de ő összefog... több»

Rendező: Baz Luhrmann
Szereplők: Hugh Jackman, Nicole Kidman