Mától streamelheted: Sorozat készült Nicole Kidman és Hugh Jackman filmjéből, az Ausztráliából

Tizenöt évvel az Ausztrália után Baz Luhrmann visszatér az Ausztrália: A sorozat című, hatrészes, az eredeti filmet feldolgozó újragondolással, amely mától látható a Disney+-on.

A sorozat, amelynek premierje az SXSW Sydney-i fesztiválon volt, ugyanazt az alaptörténetet követi, mint az Ausztrália. A történet szerint Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), egy angol arisztokrata Ausztráliába utazik, hogy eladja férje marhatenyésztő farmját, de végül a gyilkosságot követően egy helyi marhahajtó (Hugh Jackman) segítségével harcolni kezd annak védelméért. 

A sorozatot Nullah, egy ausztrál őslakos gyermek szemszögéből meséli el, de a minisorozat legfőbb különlegessége, hogy számos olyan felvételt tartalmaz, melyeket nem láthattak a nézők az eredeti filmben.

A sorozatos formátum ötlete az 'Elvis' forgatásának világjárványos szünetében ötlötte fel Luhrmannben, a megvalósítás pedig már streamlehető is.

Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Disney+ logóra kattinva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | kaland | történelmi

Az arisztokrata családból származó Sarah-nak szarvasmarhafarmja van Ausztráliában. Férje halála után egy gazdag riválisa próbálja megszerezni tőle a birtokot, de ő összefog... több»

Rendező: Baz Luhrmann
Szereplők: Hugh Jackman, Nicole Kidman