60% 77 szavazat
Határok nélkül

Határok nélkül

Beyond Borders
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az amerikai Sarah Londonban él a gyáros férjével. Az asszony egy jótékonysági gálán vesz részt, amelyet megzavar Dr. Nick Callahan felbukkanása. A férfi szenvedélyes szónoklattal hívja fel az iparmágnások figyelmét a harmadik világ országaiban élő gyermekek borzasztó sorsára. Sarah-t magával ragadja a beszéd. Feladva korábbi életét Nick mellé áll, hogy segítse az egyik afrikai menekülttáborban végzett munkáját. A szörnyűségek láttán Sarah egyre nagyobb elszántsággal dolgozik, miközben mind erősebb vonzalom fűzi a férfihoz.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2004.08.31.
 
2016.07.02 Dorkateo

legújabb vélemény

Tiszteletreméltó cél a háború sújtotta emberekről filmet készíteni, de ez most elég átlagosra sikerült. Lehet, h az én hibám, de Angelina Jolie nekem nem színésznő, inkább egy beszélni is tudó modellféleség. És valahogy a történet a csoda amerikai segítőkre lett kihegyezve.

0
 
2015.03.13 Buffy

Tisztességesen megrendezett romantikus kalandfilm, aminek csak egyetlen óriási hibája van: a nem működő kémia a főszereplő pár két tagja közt...ez pedig elég erősen rányomja a bélyegét az egészre, tekintve, hogy a "szerelmük" kulcsfogalom a filmben.

0

A film összbevétele 4 426 297 dollár volt (imdb.com).

#1