Új a Netflixen: Ezt az eredeti sci-fit minden Black Mirror rajongónak látnia kell

Már nézhető a Netflixen a Paradise című új sci-fi film, amellyel a Black Mirror (Fekete tükör) minden rajongójának érdemes lehet egy próbát tennie. 

A film cselekménye a közeli jövőbeni világban játszódik. Ebben a világban egy AEON nevű biotechnológiai start-up cég gyógyszeripari konglomerátummá válik, mivel olyan módszert kínál, amellyel életéveket lehet ‘átültetni’ egyik emberről a másikra egy bizonyos összegért. 

Max és Elena, egy áloméletet élő házaspár anyagi csőddel néz szembe, amikor nem tudnak fizetni a biztosítónak, és Elena kénytelen lemondani 40 évről az életéből, hogy visszafizesse az adósságot. Max, aki az AEON-nál dolgozik, megpróbálja visszaszerezni Elena éveit, ami váratlan felfedezésekhez vezet a cég vezérigazgatójával kapcsolatban. 

A film egy olyan társadalom cinikus természetét tárja fel, ahol az életet árucikké teszik és pénzért cserélik, az AEON pedig az elszegényedettek megmentőjeként tetszeleg. 

Az elgondolkodtató, kimondottan érdekes ötleteket felvonultató film kellően szövevényes élményt ígér minden sci-fi rajongónak. Ha tennél vele egy próbát, a film mafabos adatlapján a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

Kedvcsinálóként mutatjuk az előzetest idelent.

71 Paradise  (2023)

akció | sci-fi | thriller

Miután a felesége egy biztosítási tartozás kifizetéséhez kénytelen lemondani negyven évről az életéből, a férje kétségbeesetten keresi a módját, hogy visszaszerezze őket. több»