Megérkezett Az ablakomon át sorozat harmadik része, Az ablakomon át: Téged nézlek című epizód, amely a legnépszerűbb filmek listáján rögtön az első helyre került a magyar Netflixen!

A romatikus tinifilm jelenleg 50 százalékon áll a mafab közösség szavazatai alapján és a vélemények egyelőre lesújtóak. Ketten vették a fáradtságot, hogy írjanak is, ők csupán egy csillagot adtak, valamint hangot annak a véleményüknek, hogy a sorozat újabb része is klisés és lényegében semmiről nem szól. Ezek után nagy kérdés, hogy juthatott egyből a dobogó legfelső fokára...

Ha érdekel és van Netflix előfizetésed, csak kattints a film mafab adatlapján található Netflix ikonra és csekkold a modern spanyol tinik drámáját. Ha pedig inkább nem szánnál rá időt, még mindig ott a lista 2. és 3. helyzettje, a Mea Culpa és A mélység.

Az alkotók és a sorozat

A forgatókönyvek kidolgozásában ezúttal is Ariana Godoy írónő vállalt oroszlánrészt, Marçal Forés pedig visszatért rendezőként. Annak, hogy a harmadik rész ennyire hamar követte a másodikat, valószínűleg az lehet az oka, hogy egy időben forgatták őket.

A harmadik filmben visszatérnek a főszereplők, akiket eddig is követhettek a széria rajongói, hogy tovább meséljék Ares és Raquel történetét.

A sztori

A nyár eseményei után Ares és Raquel nem látják a kapcsolatukban a #hogyantovábbot, és úgy döntenek, hogy külön utakon folytatják. Amikor azonban télen Barcelonában újra találkoznak, a szerelem és a vágy, amit egymás iránt éreznek, tagadhatatlanul újra felébred köztük. Vajon képesek lesznek megtalálni a módját annak, hogy újra együtt lehessenek...?

dráma | romantikus | vígjáték

Raquel és Ares távkapcsolatban élnek. A nyár folyamán végre újra összejönnek a Costa Brava tájain a barátaikkal, Raquel és Ares azonban elkezdenek kételkedni abban, hogy... több»