64% 162 szavazat
Az ablakomon át

Az ablakomon át

A través de mi ventana
Filmadatlap
18
Vélemények (18)
14
Szereplők (14)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
11
Cikkek (11)
Fórum
Harper  

Hol nézheted

Clara Galle
Clara Galle
Clara Galle
Julio Peña
Clara Galle
Hugo Arbues
Clara Galle
Natalia Azahara
Guillermo Lasheras
Natalia Azahara

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy lány fülig szerelmes a titokzatos szomszédjába, akit csak távolról figyel. Arra a végső következtetésre jut, hogy mindent el kell követnie azért, hogy a fiú szerelmes legyen belé.

(Hupka Adrián)

Rendező: Marçal Forés
Forgatókönyvíró: Ariana Godoy
Ország: Spanyolország
Premier: 2022.02.04. | Netflix (2022.02.04.)
 
2023.07.13 sptt

legújabb vélemény

Nem egy egyszerű sablonfilm, és ezt bizonyítják a brutálisan szétszórt értékelések a minimális pontszámtól a maximálisig. Tudom, hogy az ilyen filmek esetében nálam is előfordul, hogy szenvedek két órán keresztül, máskor pedig el vagyok ájulva, hogy ... Több

0
 
2022.02.28 Harper

Tiniszenvedély magas hőfokon

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az ablakomon át egy tipikus tinifilm, talán annyi egyediséggel, hogy a megszokottnál szenvedélyesebb jelenetekkel pakolták tele. A spanyol Hidalgo család egyik tagja iránt heves szerelemre lobbanó szomszédos tinilány, Raquel (Clara Galle) kezdetben visszautasításban részesül, ám idővel érdeklődni kezd iránta a jóképű és gazdag Ares (Julio Peña). A kapcsolat beteljesedik, a fiatalok egymáséi lesznek. Az egyetlen probléma Ares családja, mely nem nézi jó szemmel a dolgot. Aki ezt a filmet választja, jó adag erotikára számítson, egyebekben átlagos "B" kategóriás szórakozás.

9
 
2022.02.07 indingo

A Miután-trilógia spanyol változata. Nagyon hasonló történet, hasonló korosztálynak. Közhelyes és kiszámítható a története, sablonjelenetekkel és párbeszédekkel.

1
 
2023.06.30 JRD

Amolyan tinis-szexelős, „gazdag aranyfiú és szegény lány” film. Tipikusan az a kategória, amikor a tini mindenkinél mindent jobban tud, és a felnőttek hajolnak meg a végén a tizenhat éves fruska előtt. (Kicsit emlékeztet Gretára.) Nem tudom, ki írta,... Több

0
 
2023.06.28 Morpheus

A kamaszlányok bibliája

A 15 és 18 közötti kamaszlányok számára az Ablakomon át olyan, mint a 30 és 40 közti nőknél a Szerelmünk lapjai: valamiféle „biblia”. Spanyol romantikus lányregény filmes kivitelben szexről és vonzódásról. Megnéztem, mert sokat vagyok fiatalok közt, és kíváncsi voltam, hogy mire fel ez a nagy felhajtás. Megtudtam. A hormonok szabad felhasználása a dolog lényege, a szokásos fiú-lány évődés némi szexualizációba bújtatva, megfűszerezve egy csipetnyi romantikával. 30 felett és 90-es IQ-tól felfelé kész szenvedés.

1