Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 19-25)

Február második felében is izgalmas premierekre számíthatunk a Netflixtől. Végre megérkezik a nagy közönségkedvenc Avatar – Aang legendája animációs sorozat legújabb, élőszereplős adaptációja, valamint a romantikus filmek szerelmeseinek érdekes lehet Az ablakomon át filmek harmadik része is. Kelly Rowland főszereplésével nézhetjük a Mea Culpa című filmet és folytatódik a Netflix dokumentum sorozata, a Formula 1: Hajsza a túlélésért is. Listánkban a Netflix eredeti tartalmaira koncentráltunk, természetesen ez nem a teljes kínalat, azt itt találjátok. Minden újdonságot egy kattintással elérhettek weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

dokumentum | sportfilm

Netflix

A 2023 Formula 1-es versenyidény, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli... több»

Az új szezonban a rajongók ismét bepillanthatnak a kulisszák mögé, és első kézből láthatják, hogyan készülnek fel a versenyzők és a csapatok a 2023-as FIA Forma-1-es világbajnokságért folytatott küzdelemre. A sorozat eddig soha nem látott felvételeket és interjúkat mutat be a sportág legnagyobb személyiségeivel.  
#5

dokumentum | krimi

Netflix

Három nő élete örökre megváltozik, amikor egy zaklató beszivárog a közösségi média fiókjaikba. És ők csak egy töredéke a sok áldozatának. több»

Rendező: Liza Williams
A sorozat azoknak a nőknek a történetét meséli el, akiket a megszállott zaklató, Matthew Hardy célba vett, aki 2022 elején a brit történelem leghosszabb szabadságvesztés-büntetését kapta online zaklatásért. A sorozat a nők tapasztalatait, a rendőrségi nyomozást és azt vizsgálja, hogyan került Hardy végül bíróság elé.  
#4

valóságshow

Netflix

Shin Dong-youp és Sung Si-kyung felfedezik Hollandia és Németország szexkultúráját, a gyakorlati tapasztalatokat feltáró interjúkkal vegyítve. több»

A Merész vállalkozás című talkshow műsorvezetői bejárták Tajvant és Japánt, felfedezve az országok szexkultúráját és tabu-, vagy éppen kevésbé tabutémáit. Ez alkalommal Németország és Hollandia a két felfedező kedvű utazó célállomása.
#3

40 Mea Culpa  (2024)

(3)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy ambiciózus bűnügyi védőügyvédet követhetünk nyomon, aki a partneri kinevezésre való törekvésében elvállalja egy művész gyilkossági ügyét. több»

Amikor Mea Harper (Kelly Rowland) büntetőjogi védőügyvéd elvállalja a művész Zyair Malloy (Trevante Rhodes) gyilkossági ügyét, az igazság nem olyan nyilvánvaló, mint amilyennek látszik. Miközben megpróbálja megállapítani ravasz és egyben csábító ügyfele ártatlanságát vagy bűnösségét, kiderül, hogy mindenki bűnös valamiben. Tyler Perry Mea Culpa című filmje azt vizsgálja, mi történik, amikor az égető vágy eluralkodik, és a dolgok forróvá válnak... és veszélyessé.  
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Raquel és Ares távkapcsolatban élnek. A nyár folyamán végre újra összejönnek a Costa Brava tájain a barátaikkal, Raquel és Ares azonban elkezdenek kételkedni abban, hogy... több»

A nyári események után Ares és Raquel nem látják a továbblépést a kapcsolatukban, és úgy döntenek, hogy külön utakon folytatják. Amikor azonban télen Barcelonában újra találkoznak, a szerelem és a vágy, amit egymás iránt éreznek, újra fellobban. Vajon képesek lesznek megtalálni a módját annak, hogy újra összejöjjenek?  
#1

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

Víz. Föld. Tűz. Levegő. A négy nemzet egykor harmóniában élt, és az Avatár, mind a négy elem ura, fenntartotta a békét közöttük. De minden megváltozott, amikor a Tűz Nemzet megtámadta és kiirtotta a léghajlítókat, ami az első lépés volt a tűzhajlítók részéről a világ meghódítása felé. Mivel az Avatár jelenlegi inkarnációja még nem jelent meg, a világ elvesztette a reményt. De mint fény a sötétségben, a remény felcsillan, amikor Aang (Gordon Cormier), egy fiatal légnomád - és népének utolsó tagja - újra felébred, hogy elfoglalja az őt megillető helyet mint a következő Avatár. Újdonsült barátaival, Sokkával (Ian Ousley) és Katarával (Kiawentiio) és a déli vízhajlítók törzsének tagjaival együtt Aang egy fantasztikus, akciódús küldetésre indul, hogy megmentse a világot és visszavágjon Ozainak, a Tűzúrnak (Daniel Dae Kim). Azonban a koronaherceg, Zuko (Dallas Liu) elszántan el akarja fogni őket. Éppen ezért szükségük lesz a sok szövetséges és színes karakter segítségére, akikkel útközben találkoznak.