37% 51 szavazat
Az ablakomon át: Téged nézlek

Az ablakomon át: Téged nézlek

A través de tu mirada
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
10
Cikkek (10)
Fórum
lolix4  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Raquel és Ares távkapcsolatban élnek. A nyár folyamán végre újra összejönnek a Costa Brava tájain a barátaikkal, Raquel és Ares azonban elkezdenek kételkedni abban, hogy kapcsolatuk kiállja-e az idő… Több


Forgatókönyvíró: Eduard Sola
Ország: Spanyolország
Premier: 2024.02.23. | Netflix (2024.02.23.)
 
2024.03.07 sptt

legújabb vélemény

A trilógia befejező részében nem változott a színvonal. A szürke néhány árnyalata tini köntösben. A maga nemében nem rossz, mert ügyesen foglalja össze a tinik problémáit, beletesz egy kis Rómeó és Júliát, barátságokat, csalódásokat, szerelmeket, vag... Több

0
 
2024.02.25 indingo

Igazából nem szólt semmiről. Olyan szenvedős tini dráma, és itt még szép helyszínek sem voltak, hogy legyen mit nézni.

0
 
2024.03.02 JRD

És megérkezett... de kár volt

Nem vártam, de beállítottam az emlékeztetőt, hogy megnézzem az újabb túltolt tinitörténet záró etapját. A Netflix előszeretettel mazsolázik a wattpados sztorikban, így most sem cselekedett másként. Na nem a művészi értékük miatt. Az ok ennél sokkal egyszerűbb. Nem kell gondolkodni hozzá, és pusztán a szórakozásra összpontosít. Bevallom, nem csalódtam. Pontosan azt kaptam, amire számítottam. (Ariana Godoy „írónő” az évek során nem fejlődött írásban, így a története is megmaradt azon a bizonyos Julia, Romana, Tiffany és egyéb színes könyvek lesarkított, túlromantizált, gyakorta bugyuta szintjén.) Viszont bármilyen lesújtó is a véleményem magáról a wattpados „könyvről”, azért jó egy kicsit a túlcsöpögős, nagy gesztusos, agyonromantizált történetbe belesüppedni egy pohár borral, és végre kikapcsolódni a heti őrület után. Tehát fogtam egy pohár bort (ami azért érdekes, mert állatira nem tudom értékelni ezt a nemes nedűt), belezuhantam a fotel puhaságába, és megnéztem a trilógia utolsó fejezetét. Aztán felálltam, kiöntöttem a bort, amihez hozzá sem nyúltam, és szinte azonnal el is felejtettem a történet nagy részét. Hát ennyire hatott meg Az ablakomon át utolsó története is. Csak a medencés jelenetre emlékszem... és valljuk be, ez azért nem sok. Viszont a tinilányoknak szinte bibliája lesz, ahogyan A szürke ötven árnyalata vagy a 365 nap. Ám kinek milyen az ízlése. Ne hallgass se rám, se másokra. Nézd meg, és majd eldöntöd magad. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2024.03.01 Ultron

Pótcselekvés és hiánypótlás a tizenéves korosztály számára

Az ablakomon át típusú filmek valamiféle pótcselekvést megvalósító hiánypótló művek a mai tizenévesek számára, mert lehetőséget adnak nekik arra, hogy valódi kapcsolatok helyett szenvedélyesen túlfűtött (néhol a pornót határait súroló) vizuális élményeket szerezzenek erotikus kalandokról. Kb. ennyi a lényeg sajnos. Pótcselekvés ahelyett, hogy igazi élményeket gyűjtenének a másik nem képviselőivel. Hivatalosan romantikus filmekként kerültek a Netflixre, de sokkal inkább erotikus sztorik ezek. Két-három csillag talán.

0
 
2024.02.23 gradwohl67

A trilógia harmadik része sem okozott csalódást, ugyanaz a klisés, kiszámítható szennyhalmaz, mint az előző részek is voltak.

0
És egyszer csak…
2021
Hol nézheted: HBO Max
Vágyak/Valóság
2021
Hol nézheted: Netflix
Puszi: Kitty
2023
Hol nézheted: Netflix
Egy nap
2024
Hol nézheted: Netflix
Anyák gyöngye
2013
Hol nézheted: HBO Max,TV
Üzleti ajánlat
2022
Hol nézheted: Netflix
Dash és Lily
2020
Hol nézheted: Netflix
Gyógyító szerelem
2020
Hol nézheted: Netflix
Szeretettel, Victor
2020
Hol nézheted: Disney+
Lájkolva
2019
Hol nézheted: Netflix
Modern család
2009
Hol nézheted: Disney+,TV