Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
35
Vélemények
22
Képek
36
Videók
 
indingo   2017. 04. 12.

Nálam megbukott a film. annyira trampli a csaj, hogy rossz volt nézni. A férfi szereplőkről meg nem is beszélve. Unalmas volt, pedig nevetésre készültem.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.

Judd Apatow összehozott már egy pár jól sikerült vígjátékot (Felkoppintva, 40 éves szűz, 40 és annyi), így sokat vártam a Kész katasztrófától is. Főleg azok után, hogy mostanában a csapból is Amy Schumer folyik (akit ebben a filmben na, hogy hívnak? Amy-nek...mennyire elcsépelt már...). Ennek ellenére, mikor először láttam a filmet, határozottan nem tetszett, a főszereplő egyszerűen annyira szánalmas, hogy nehéz vele azonosulni, a poénok tekintetében egyáltalán nem hoz többet, mint az unásig ismételt romkomok, Schumer pedig szerintem teljesen természetellenesen próbál viccesnek hatni, de ez legtöbb esetben vagy nem jön neki össze, vagy teljesen alpári lesz - ez pedig Melissa McCarthy után már egyáltalán nem hat az újdonság erejével. Az Amy által megformált !Amy! a történet szerint a mának él, összeszedi az esze semmi, fogd meg jól típusú pasikat, akikkel beszélgetni nem kell (illetve nem is lehet, mivel nem éppen IQ fighterek), majd aztán nagyon meglepődik, amikor összefut egy olyan izompacsirtával, akinek egészen véletlenül még érzelmei is vannak. Rövid úton leépíti a csávót, majd megkap egy számára teljesen érdektelen munkát, nevezetesen, hogy írjon cikket egy sport orvosról, akinek napi munkája abból áll, hogy LeBron James-eket állít pályára... innen pedig könnyű szerrel ki lehet találni, hogy a végeredmény nemcsak egy cikk lesz, hanem szerelem. Aztán persze ezt is elszúrja míg végül odaáig süllyed, hogy egy tizenéves gyakornokkal próbál kufircolni...Aztán se szerelem, se munka. Na ebből kell valahogy kikecmeregnie... Mikor másodjára erőt vettem magamon, hogy újranézzem már több pozitívumot láttam benne, mondjuk ezek a film szempontjából teljesen érdektelen semmiségek (pl. Tilda Swinton még soha nem nézett ilyen jól ki, mint a Kész katasztrófában, az idős bácsi az öregek otthonában, akinek mindig van egy oda nem illő beszólása, vagy éppen a zárójelenetben a vagány szurkolói tánc). Valószínűleg nem hátrány, ha a film a megfelelő pillanatában találja meg az embert. Lényeg a lényeg: ez a film nem jó, s csupán annak köszönheti, hogy jobb osztályzatot kap, hogy a második megnézéskor vevő voltam a poénjaira. Csak úgy, mert olyan kedvem volt!


 
andor50   2016. 04. 17.

Nekem a film olyan mint a címe. A főszereplő csávó mondjuk nagyon szimpatikus, de a csaj egyáltalán nem vicces. Nagyon nehéz volt végignézni, túlságosan erőltetett. A szereplők természetellenes viselkedése volt a legzavaróbb. Volt benne pár jó poén, de sokkal több olyan vicc volt ami nem igazán jött át.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 30.

Tökéletes ötlet, hogy a magyar cím teljes mértékben értékítélet a filmről is. Két fontos tudnivaló a film kapcsán: Ezután örizkedni kell Judd Apatow filmjeitől, valamint messze kerülni azt a darabot, amelyikben az újdonsült kedvence Amerikának, Amy Schumer játszik. Mindkettő borzalmas!

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Az utóbbi időkben nem tudom, hogy honnan akasztották le Amy Schumert, de maradhatott volna ott, ahol volt. Ez a film egy rossz film, béna történet és visszataszító szereplők. És még nem is vicces.

Tilda Swinton
Amy Schumer
Tilda Swinton
Brie Larson
Amy Schumer
Brie Larson
Amy Schumer
Amy Schumer
John Cena
Amy Schumer
LeBron James
Bill Hader
John Cena
Bill Hader
LeBron James
Vanessa Bayer
Jon Glaser
Amy Schumer
Ezra Miller
Vanessa Bayer
Randall Park
Colin Quinn
Amy Schumer
Dave Attell
Bill Hader
Bill Hader
Amy Schumer
Amy Schumer
Bill Hader
LeBron James
Bill Hader
Amy Schumer
Judd Apatow
Amy Schumer
Bill Hader
Amy Schumer
Brie Larson
LeBron James
Bill Hader
 
A Trainwreck egyébként minden baja ellenére sem rossz alkotás, de Apatow életművében biztosan a mezőny hátsó felében helyezkedik el. több»
 
Összességben Amy Schumer debütálása forgatókönyvíróként olyan, mintha már régi motoros lenne a szakmában, ezért is várjuk azt a közös projektet, amit Jennifer Lawrence-szel kezdett el, aki szintén egy nyilatkozata után kereste meg. több»
 
Judd Apatow a kissé céltalan, de azért élvezhető dramedys kísérletei (40 és annyi, Ki nevet a végén) után visszatért a színtiszta vígjáték formulához, és ez sokkal jobban áll neki. több»
 

Amy Schumer két hónapot töltött gyakorlással a szurkoló lányos jelenet felvétele előtt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ez az első Judd Apatow rendezte film, amelynek nem ő írta a forgatókönyvét.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Amy Schumer forgatókönyvében úgy fogalmazott, hogy egy Tilda Swinton típusú nő a főnöke a magazinnál. Judd Apatow ezért kérte fel Swintont, hogy szerepeljen a filmben, a színésznő pedig nagy Apatow-fan, így örömmel vállalta.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.