Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
37
Vélemények
22
Képek
36
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

Amy Schumert imádom a stílusa miatt de ez a film ritka rossz és sértő. Egy céltudatos nőnek, hiába ezt látta példaként a szüleitől, nem lehet ennyi esze. Unalmas és gagyi romantikus film. Max egyszernézős.

 
indingo   2017. 04. 12.

Nálam megbukott a film. annyira trampli a csaj, hogy rossz volt nézni. A férfi szereplőkről meg nem is beszélve. Unalmas volt, pedig nevetésre készültem.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.

Judd Apatow-tól jobbat vártam

Judd Apatow összehozott már egy pár jól sikerült vígjátékot (Felkoppintva, 40 éves szűz, 40 és annyi), így sokat vártam a Kész katasztrófától is. Főleg azok után, hogy mostanában a csapból is Amy Schumer folyik (akit ebben a filmben na, hogy hívnak? Amy-nek...mennyire elcsépelt már...). Ennek ellenére, mikor először láttam a filmet, határozottan nem tetszett, a főszereplő egyszerűen annyira szánalmas, hogy nehéz vele azonosulni, a poénok tekintetében egyáltalán nem hoz többet, mint az unásig ismételt romkomok, Schumer pedig szerintem teljesen természetellenesen próbál viccesnek hatni, de ez legtöbb esetben vagy nem jön neki össze, vagy teljesen alpári lesz - ez pedig Melissa McCarthy után m... több»

 
andor50   2016. 04. 17.

Nekem a film olyan mint a címe. A főszereplő csávó mondjuk nagyon szimpatikus, de a csaj egyáltalán nem vicces. Nagyon nehéz volt végignézni, túlságosan erőltetett. A szereplők természetellenes viselkedése volt a legzavaróbb. Volt benne pár jó poén, de sokkal több olyan vicc volt ami nem igazán jött át.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 30.

Tökéletes ötlet, hogy a magyar cím teljes mértékben értékítélet a filmről is. Két fontos tudnivaló a film kapcsán: Ezután örizkedni kell Judd Apatow filmjeitől, valamint messze kerülni azt a darabot, amelyikben az újdonsült kedvence Amerikának, Amy Schumer játszik. Mindkettő borzalmas!

Tilda Swinton
Amy Schumer
Tilda Swinton
Brie Larson
Amy Schumer
Brie Larson
Amy Schumer
Amy Schumer
John Cena
Amy Schumer
LeBron James
Bill Hader
John Cena
Bill Hader
LeBron James
Vanessa Bayer
Jon Glaser
Amy Schumer
Ezra Miller
Vanessa Bayer
Randall Park
Colin Quinn
Amy Schumer
Dave Attell
Bill Hader
Bill Hader
Amy Schumer
Amy Schumer
Bill Hader
LeBron James
Bill Hader
Amy Schumer
Judd Apatow
Amy Schumer
Bill Hader
Amy Schumer
Brie Larson
LeBron James
Bill Hader
 
A Trainwreck egyébként minden baja ellenére sem rossz alkotás, de Apatow életművében biztosan a mezőny hátsó felében helyezkedik el. több»
 
Összességben Amy Schumer debütálása forgatókönyvíróként olyan, mintha már régi motoros lenne a szakmában, ezért is várjuk azt a közös projektet, amit Jennifer Lawrence-szel kezdett el, aki szintén egy nyilatkozata után kereste meg. több»
 
Judd Apatow a kissé céltalan, de azért élvezhető dramedys kísérletei (40 és annyi, Ki nevet a végén) után visszatért a színtiszta vígjáték formulához, és ez sokkal jobban áll neki. több»

A film összbevétele 140 795 793 dollár volt (imdb.com).

 

Amy Schumer két hónapot töltött gyakorlással a szurkoló lányos jelenet felvétele előtt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ez az első Judd Apatow rendezte film, amelynek nem ő írta a forgatókönyvét.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Amy Schumer forgatókönyvében úgy fogalmazott, hogy egy Tilda Swinton típusú nő a főnöke a magazinnál. Judd Apatow ezért kérte fel Swintont, hogy szerepeljen a filmben, a színésznő pedig nagy Apatow-fan, így örömmel vállalta.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.