Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Kész katasztrófa (2015)

Trainwreck
Filmadatlap
 
28
Szereplők
37
Vélemények
22
Képek
32
Videók

Galéria (22)

Tilda Swinton
Amy Schumer
Tilda Swinton
Brie Larson
Amy Schumer
Brie Larson
Amy Schumer
Amy Schumer
John Cena
Amy Schumer
LeBron James
Bill Hader
John Cena
Bill Hader
LeBron James
Vanessa Bayer
Jon Glaser
Amy Schumer
Ezra Miller
Vanessa Bayer
Randall Park
Colin Quinn
Amy Schumer
Dave Attell
Bill Hader
Bill Hader
Amy Schumer
Amy Schumer
Bill Hader
LeBron James
Bill Hader
Amy Schumer
Judd Apatow
Amy Schumer
Bill Hader
Amy Schumer
Brie Larson
LeBron James
Bill Hader

Videók (32)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

0

Amy Schumert imádom a stílusa miatt de ez a film ritka rossz és sértő. Egy céltudatos nőnek, hiába ezt látta példaként a szüleitől, nem lehet ennyi esze. Unalmas és gagyi romantikus film. Max egyszernézős.

 
indingo   2017. 04. 12.

1

Nálam megbukott a film. annyira trampli a csaj, hogy rossz volt nézni. A férfi szereplőkről meg nem is beszélve. Unalmas volt, pedig nevetésre készültem.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.

0
Judd Apatow-tól jobbat vártam

Judd Apatow összehozott már egy pár jól sikerült vígjátékot (Felkoppintva, 40 éves szűz, 40 és annyi), így sokat vártam a Kész katasztrófától is. Főleg azok után, hogy mostanában a csapból is Amy Schumer folyik (akit ebben a filmben na, hogy hívnak? ... teljes kritika»

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 30.

0

Tökéletes ötlet, hogy a magyar cím teljes mértékben értékítélet a filmről is. Két fontos tudnivaló a film kapcsán: Ezután örizkedni kell Judd Apatow filmjeitől, valamint messze kerülni azt a darabot, amelyikben az újdonsült kedvence Amerikának, Amy Schumer játszik. Mindkettő borzalmas!

 
Szilonka   2017. 10. 16.

0

Az utóbbi időkben nem tudom, hogy honnan akasztották le Amy Schumert, de maradhatott volna ott, ahol volt. Ez a film egy rossz film, béna történet és visszataszító szereplők. És még nem is vicces.

 
andor50   2016. 04. 17.

1

Nekem a film olyan mint a címe. A főszereplő csávó mondjuk nagyon szimpatikus, de a csaj egyáltalán nem vicces. Nagyon nehéz volt végignézni, túlságosan erőltetett. A szereplők természetellenes viselkedése volt a legzavaróbb. Volt benne pár jó poén, de sokkal több olyan vicc volt ami nem igazán jött át.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

0

Amy Schumer, mint komika? Nála még álmomban is viccesebb vagyok. A film valami pusztulat, nulla történet és végtelenül idegesítő szereplők és a szinkron is zavaró.

A film összbevétele 140 795 793 dollár volt (imdb.com).

 

Amy Schumer két hónapot töltött gyakorlással a szurkoló lányos jelenet felvétele előtt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez az első Judd Apatow rendezte film, amelynek nem ő írta a forgatókönyvét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amy Schumer forgatókönyvében úgy fogalmazott, hogy egy Tilda Swinton típusú nő a főnöke a magazinnál. Judd Apatow ezért kérte fel Swintont, hogy szerepeljen a filmben, a színésznő pedig nagy Apatow-fan, így örömmel vállalta.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Már azt sem értettem, miért dicsérik a kritikusok ezt a filmet, amikor ez annyi szinten rossz, hogy DiCaprio sem tudna elég mélyre menni hozzá, de az, hogy néhányan egyenesen feminista üzenetet látnak bele, végképp leolvaszt valamit az agyamban. több»
 
Schumer nagyközönség előtti bemutatkozását nagy várakozás előzte meg, de a film végül egy újabb csalódással több: úgy néz ki, egyelőre még Amy Schumernek sem sikerült változtatni a formulákon. több»
 
Összességben Amy Schumer debütálása forgatókönyvíróként olyan, mintha már régi motoros lenne a szakmában, ezért is várjuk azt a közös projektet, amit Jennifer Lawrence-szel kezdett el, aki szintén egy nyilatkozata után kereste meg. több»