Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
37
Vélemények
22
Képek
32
Videók

Vélemények: Kész katasztrófa (2015)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

Amy Schumert imádom a stílusa miatt de ez a film ritka rossz és sértő. Egy céltudatos nőnek, hiába ezt látta példaként a szüleitől, nem lehet ennyi esze. Unalmas és gagyi romantikus film. Max egyszernézős.

 
indingo   2017. 04. 12.

Nálam megbukott a film. annyira trampli a csaj, hogy rossz volt nézni. A férfi szereplőkről meg nem is beszélve. Unalmas volt, pedig nevetésre készültem.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.

Judd Apatow-tól jobbat vártam

Judd Apatow összehozott már egy pár jól sikerült vígjátékot (Felkoppintva, 40 éves szűz, 40 és annyi), így sokat vártam a Kész katasztrófától is. Főleg azok után, hogy mostanában a csapból is Amy Schumer folyik (akit ebben a filmben na, hogy hívnak? ... teljes kritika»

 
andor50   2016. 04. 17.

Nekem a film olyan mint a címe. A főszereplő csávó mondjuk nagyon szimpatikus, de a csaj egyáltalán nem vicces. Nagyon nehéz volt végignézni, túlságosan erőltetett. A szereplők természetellenes viselkedése volt a legzavaróbb. Volt benne pár jó poén, de sokkal több olyan vicc volt ami nem igazán jött át.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 30.

Tökéletes ötlet, hogy a magyar cím teljes mértékben értékítélet a filmről is. Két fontos tudnivaló a film kapcsán: Ezután örizkedni kell Judd Apatow filmjeitől, valamint messze kerülni azt a darabot, amelyikben az újdonsült kedvence Amerikának, Amy Schumer játszik. Mindkettő borzalmas!

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Az utóbbi időkben nem tudom, hogy honnan akasztották le Amy Schumert, de maradhatott volna ott, ahol volt. Ez a film egy rossz film, béna történet és visszataszító szereplők. És még nem is vicces.

 
VvV   2018. 12. 27.

Tipikus Amy Schumer film. Kicsit bugyuta, rétegpoénokkal.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

Amy Schumer, mint komika? Nála még álmomban is viccesebb vagyok. A film valami pusztulat, nulla történet és végtelenül idegesítő szereplők és a szinkron is zavaró.

 
Lonka   2017. 07. 26.

Visszataszító szereplőkkel teletűzdel igazi béna amerikai vígjátékbak nevezett film. Én nem tudtam rajta nevetni. Bár rájöttem, hogy úgy összességében Amy filmjei nem jönnek be.

 
Greeta   2017. 12. 14.

Amy Schumer az egyik legidegesítőbb karakter manapság. A film valóban nézhetetlen, 30 percig bírtam. Unalmas és jellegtelen, gyenge alakításokkal megtűzdelve.

 
kevelin   2017. 10. 14.

Szörnyen rossz volt. Az összes szereplő annyira béna és unalmas volt hogy elmondhatatlan.

 
authorgirlll   2017. 12. 29.

Csak azért a két csillag mert végig néztem, amúgy iszonyú gyenge film, nulla jelentőséggel és bölcsességgel. A fő karakter nem hogy nem szerethető de még csak nem is lehet példaként tekinteni rá, legalábbis pozitívként biztos nem.

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Sablonos vígjáték, de azért vannak jó poénok benne és egyszer megnézve szórakoztató. Jók a színészek, könnyed kikapcsolódást nyújtott, ötletes, lendületes a sztorija is.

 
Pock   2016. 06. 27.

Kellemes, szórakoztató film, de azért nem jött be minden poén. Egyszeri nézésre leköti a nézőt, de sok nyomot nem hagy az emberben, felejthető, közepes film.

 
Acropolis   2017. 03. 09.

Egyszeri nézésre kellemes kikapcsolódást adhat a film. Viszont meglehetősen sablonos. Tipikus megszokott amerikai romantikus vígjáték, se több, se kevesebb.

 
adamkatka   2016. 10. 06.

Nem gondoltam volna előtte, hogy ez egy ilyen jó kis film lesz, sok jó poénnal, szerethető karakterekkel, jól összerakott sztorival, és ütős, nagyot szóló, fergeteges befejezéssel! :-)

 
Macika   2016. 08. 22.

Aktuális problémákat felvető vígjáték, aminek azért van mondanivalója is. Vicces, jó humorú, jól összerakott film, ami igazán szórakoztatja a nézőt, lazulhatunk rajta.

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Tetszett a vígjáték jók a poénok és a jelenetek, még ha kicsit sablonos is némelyik , simán elfér a filmben. A szereplők igazán jó karakterek és szerethetőek. Könnyed kikapcsolódás, szórakoztató film.

 
Rayman102   2016. 02. 09.

Nekem nem tetszett annyira. Voltak benne vicces jelenetek, de valahogy a színészekkel nem szimpatizáltam. Vígjátéknak teljesen korrekt, főleg ha valaki az adott színészeket.

 
urbanistaa   2019. 01. 08.

A filmben az nem tetszett, hogy a jelenetek és a poénok erőltetettek, sok bennük a sablonos megnyilvánulás és az üresjárat, a tartalom nélküli cselekmény.

 
Emma109   2016. 08. 24.

Hát elég gyenge film. A csaj valami borzalmas trampli, nem tudom ki választotta ki a szerepre. Tudom, hogy komika meg minden...de rossz ránézni.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 08.

Nagyon jó az alapötlet de a kivitelezésével voltak gondok , túlságosan sablonosra sikerült és a jelenetet nem kötötték le annyira a néző figyelmét amennyire kellett volna. Sablonos vígjáték , a befejezése nem túl összeszedett kissé ,összecsapottnak éreztem.

 
niky86   2016. 10. 05.

Nekem eszméletlenül tetszett a film, rengeteget nevettem rajta. Tökéletesen bemutatja a női lélek rejtelmeit. A legfőbb üzenete talán, hogy sosem késő megtalálnunk a boldogságot, az igazit.

 
Kutyus   2016. 05. 09.

Hát, meglehetősen gyengére sikeredett, sablonos és butácska amerikai vígjáték, aminek túl sok mondanivalója nincsen. Számomra unalmas volt, nem ragadott meg, gyenge!

 
S.Marika   2015. 11. 24.

Mondhatnám,hogy a film címe tükrözi a minőséget kész katasztrófa. Voltak benne vicces részek,meg ez a se veled se nélküled szerelem de túl sok története nem volt és visszagondolva a filmre semmi nem ragadt meg belőle csak,hogy volt valami rikító sárga ruhás részeg csaj.

 
gubimari   2016. 12. 02.

Egyszer mindenképpen nézhető kis vígjáték, ami néha kicsit esetlen, néha kicsit bugyuta, akárcsak a főhősnője. Jókat lehet rajta nevetni és kellemes kikapcsolódást, szórakozást nyújt.

 
Kandurbaba   2016. 02. 03.

Életvidám, kellemes, pörgős vígjáték, aminek van mondanivalója is. A színészek alakítása is tetszett. Szórakoztató, pörgős, élmény volt, érdemes megnézni!

 
Timejja   2015. 12. 27.

Sajnos nekem is az volt az első véleményem, hogy a film egyes részeit híven visszaadja a film címe...Rengeteg erőltetett, érdektelen párbeszéd, sok üres, jelentéktelen párbeszéd...Pedig maga a történet jó lett volna, nem az a szirupos hálivúdi maszla... több»

 
nagynesze   2015. 08. 28.

Közepes vígjáték. Akadnak benne túlerőltetett, túlgondolt részek. Számos vicces jelenet, de azért meglehetősen sok vaktöltény is. A filmet nem tudják maradéktalanul kitölteni a főszereplők. Helyenként unalmas, helyenként pedig meglepően és üdítően hu... több»

 
szabi17   2016. 07. 06.

Számomra egy nagyon súlytalan a címét hűen tükröző film lett. Nem vártam tőle sokat de még azt sem sikerült hoznia. A poénok nekem itt nem igazán jöttek át. Története elég sablonos és a hosszát is kicsit elnyújtottnak éreztem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.