Nekem nem tetszett annyira. Voltak benne vicces jelenetek, de valahogy a színészekkel nem szimpatizáltam. Vígjátéknak teljesen korrekt, főleg ha valaki az adott színészeket.
Egyszeri nézésre kellemes kikapcsolódást adhat a film. Viszont meglehetősen sablonos. Tipikus megszokott amerikai romantikus vígjáték, se több, se kevesebb.
Tetszett a vígjáték jók a poénok és a jelenetek, még ha kicsit sablonos is némelyik , simán elfér a filmben. A szereplők igazán jó karakterek és szerethetőek. Könnyed kikapcsolódás, szórakoztató film.
Nekem eszméletlenül tetszett a film, rengeteget nevettem rajta. Tökéletesen bemutatja a női lélek rejtelmeit. A legfőbb üzenete talán, hogy sosem késő megtalálnunk a boldogságot, az igazit.
Kellemes, szórakoztató film, de azért nem jött be minden poén. Egyszeri nézésre leköti a nézőt, de sok nyomot nem hagy az emberben, felejthető, közepes film.
Hát ehhez nem kell sok mindent hozzátenni. Zseniális vígjáték, kétségkívül az idei év legjobbja. Intelligens, de mellette humoros is, rég szórakoztam ilyen jól.
Hát elég gyenge film. A csaj valami borzalmas trampli, nem tudom ki választotta ki a szerepre. Tudom, hogy komika meg minden...de rossz ránézni.
A filmben az nem tetszett, hogy a jelenetek és a poénok erőltetettek, sok bennük a sablonos megnyilvánulás és az üresjárat, a tartalom nélküli cselekmény.
Egyszer mindenképpen nézhető kis vígjáték, ami néha kicsit esetlen, néha kicsit bugyuta, akárcsak a főhősnője. Jókat lehet rajta nevetni és kellemes kikapcsolódást, szórakozást nyújt.
Mondhatnám,hogy a film címe tükrözi a minőséget kész katasztrófa. Voltak benne vicces részek,meg ez a se veled se nélküled szerelem de túl sok története nem volt és visszagondolva a filmre semmi nem ragadt meg belőle csak,hogy volt valami rikító sárga ruhás részeg csaj.
Nagyon jó az alapötlet de a kivitelezésével voltak gondok , túlságosan sablonosra sikerült és a jelenetet nem kötötték le annyira a néző figyelmét amennyire kellett volna. Sablonos vígjáték , a befejezése nem túl összeszedett kissé ,összecsapottnak éreztem.
Aktuális problémákat felvető vígjáték, aminek azért van mondanivalója is. Vicces, jó humorú, jól összerakott film, ami igazán szórakoztatja a nézőt, lazulhatunk rajta.