Már elérhető az Amazon Prime műsorkínálatában a Harlan Coben: Menedék című sorozat.

A történet szerint édesapja tragikus halála után Mickey Bolitar megpróbál új életet kezdeni, rövidesen azonban egy rejtélyes ügy kellős közepén találja magát, hiszen az iskola egyik új tanulója, Ashley Kent  váratlanul eltűnik. Mickey saját kezébe veszi az ügyet, így azzal kénytelen szembesülni, hogy a csendes kisváros, amelyben él, sötét titkokat rejteget.

Harlan Coben azonos című regényei mindig is izgalomban tartották az olvasókat, aki pedig ismeri ezeket a köteteket, azoknak ismerő lehet többek között Myron Bolitar karaktere, akinek unokaöccse, Mickey Bolitar 2011-ben jelent meg először ezekben a történetekben. 

Ha valamihez Harlan Coben nagyon ért, azok a váratlan fordulatok és feszült hangulat, amelyet igazán sikeresen adaptál az Amazon szériája, amely ugyan már az első pillanattól fogva számos kérdést vet fel a nézőben, a cselekmény előrehaladtával fokozatosan megválaszolásra kerülnek azok.

A most megjelent sorozat ráadásul számos fiatal tehetségnek adott teret, így a főszerepekben többek között  Adrienne Barbeau, Missi Pyle, Tovah Feldshuh, Peter Riegert, Didi Conn, Jaden Michael és Constance Zimmer láthatók. 

A Harlan Coben: Menedék tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a “Lejátszás az Amazon Prime Video-n” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok azt, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Mickey Bolitar története és új élete egy elvonón lévő anyával, egy halott apával, egy idegesítő nagynénivel és egy új iskolával New Jerseyben. több»