Újabb filmsztárt fertőzött meg a koronavírus

A koronavírus nem válogat, a közelmúltban több híresség is áldozatául esett a fertőzésnek, legutóbb Tom Hanks és feleségénél elvégzett tesztek mutattak pozitív eredményt. Most pedig Idris Elba is hasonlóképpen járt.

A filmsztár személyes Twiter profilján jelentette be, hogy a frissen elvégzett vizsgálatok megállapították a fertőzés jelenlétét az ő esetében is. “Rendben érzem magam, ugyanakkor izolációban élek.” - jegyezte meg a színész, aki mindenkit felelősségteljes magatartásra int.

Idris Elba végül azt is elárulta, hogy azért vizsgáltatta meg magát, mivel kiderült, hogy a környezetében valakinél szintén kimutatták a fertőzést. A színész és családja egyelőre tünetmentesek, remélhetőleg pedig mindannyian gyógyultak lesznek.

Az elmúlt napokban mind a kulturális, mind pedig a sporteseményekre hatással van a pandémia, rendre elhalasztásra kerülnek a legkisebb események is, a kormányok pedig egyre szigorúbb intézkedéseket hoznak.

Szerkesztőségünk pedig továbbra is mindenkit arra bíztat, hogy aki csak teheti következő napokban az otthonában filmezzen, lehetőleg minél többet!