Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 27-március 5.)

Szépen lassan átcsordogálunk a tavasz első hónapjába, ami újabb izgalmas premierhetet jelent a Netflixen. A soron következő listában összeválogattunk néhányat azokból a filmekből és sorozatokból, amelyeket érdemes lesz megkeresni a streamingszolgáltató oldalán. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixen.

#5

romantikus | vígjáték

Netflix

A Szerelem első csókra című film Javier (Álvaro Cervantes) történetét meséli el, aki 16 évesen csókolt meg először egy lányt, és felfedezte, hogy látnoki képességgel... több»

A filmben Javier különleges képességgel rendelkezik - ismeri a jövőt, és azzal is tisztában van, ki élete szereleme. Csak van egy kis bökkenő: a lány éppen legjobb barátjával randizik.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Egy szenvedélytelen házasságban ragadt újságírónőnek választania kell távoli, de szerető férje és egy fiatalabb exbarátja között, aki újra belépett az életébe. több»

A lengyel romantikus drámában megismerhetjük Ninát, akinek rendezett élete van: jó munkája, gyönyörű lányai és szerető férje. Idővel azonban megtört a varázs a kapcsolatában. Amikor Nina házassága válságba kerül, találkozik a munkahelyén egy fiatal és jóképű gyakornokkal. Jan felforgatja a világát, és felébreszti benne a lányt, aki azelőtt volt, hogy példás feleség és anya vált volna belőle.
#3

akció | kaland | krimi

Netflix

A második évad folytatja Tirso Abantos történetét, egy volt katonáét, aki most egy barkácsboltot vezet, és látszólag beletörődött a nyugodt életbe. Mindez azonban felborul,... több»

Tirso Abantos bosszúhadjárata folytatódik a második évadban is - a nyugodt életet élő ex-katona unalmas hétköznapjai véget értek, amikor unokáját megtámadták.
#2

73 Merkel  (2022)

dokumentum

Netflix

A terjedelmes archív anyagok és az őt ismerőkkel készített interjúk alapján ez egy halmozottan kívülálló helyzetben levő személy története, aki ennek ellenére a szabad... több»

Rendező: Eva Weber
Angela Merkel négy amerikai elnököt, egy súlyos menekültválságot, valamint Németország és Oroszország problémás viszonyát átívelő kancellársága alatt következetesen megállta a helyét a világ színpadán, és minden idők egyik leghosszabb ideig hivatalban lévő német kancellárja volt. Merkel visszatekint mind munkájára, mind az őt formáló korai évekre Eva Weber dokumentumfilmjében.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Billie új kihívásokkal és új vágyakkal néz szembe, miközben azt az életet hajszolja, amit elképzelt magának. De vajon képes lesz-e mindezt megkapni? több»

BB Easton 44 Chapters About 4 Men című regénye ihlette a Vágyak/valóság című sorozatot, amely megdöbbentette a nézőket (nem feltétlenül jó értelemben, de tény, hogy rengetegen nézték), így nem csoda, hogy megérkezett a második évad, amiben Billie férje és családja iránti szeretete és az exével folytatott izgalmasabb és kielégítőbb szexuális élete közötti küzdelem új fejezeteket nyit.