Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (július 24-30.)

A következő héten is számtalan új tartalommal bővül a Netflix kínálata. Folytatódik az Avatar – Aang legendája alkotójának sorozata, romantikára is számíthatunk, érdekes dokumentumfilmekkel szórakoztathatjuk magunkat, jövőbeli disztópiákba merülhetünk bele és jókat nevethetünk a vígjátékokon. Listánkban kifejezetten a szolgáltató eredeti alkotásaira összpontosítottunk, de a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

animáció | vígjáték

Netflix

Egy hiszékeny hajóskapitányt ismerhetünk meg, aki azt hiszi, hogy mindent kézben tart, de nincs tisztában azzal, hogy mi történik valójában a hajón. több»

Egy rettenetesen kezdő, de jószívű hajóskapitány akaratlanul egy csempészhajó kormányánál találja magát egy szörnyű nemzetközi kartell alkalmazásában, amely bűnbaknak használja őt arra az esetre, ha a hatóságok valaha is elkapnák őket.
#5

71 Paradise  (2023)

(15)

akció | sci-fi | thriller

Netflix

Miután a felesége egy biztosítási tartozás kifizetéséhez kénytelen lemondani negyven évről az életéből, a férje kétségbeesetten keresi a módját, hogy visszaszerezze őket. több»

Cseréld el az életed - pénzért: A nem túl távoli jövőben egy olyan módszer, amellyel az életéveket át lehet adni egyik emberről a másikra, örökre megváltoztatta a világot, és az AEON biotechnológiai start-up céget milliárd dolláros gyógyszeripari vállalattá tette.
#4

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Helen egy évvel a válás után jelentkezik egy vadonbeli túlélő tanfolyamra. Ezen a tapasztalaton keresztül rájön, hogy néha nagyon el kell veszni ahhoz, hogy megtaláljuk... több»

Helen mindig is a lehető legtávolabb élt a társadalomtól. Frissen elvált, ezért csatlakozik egy furcsa, idegenekből álló csoporthoz, akik egy túlélő tanfolyamon vesznek részt abban a reményben, hogy megtanulják, hogyan kell újra élni és szeretni.
#3

dráma | romantikus

Netflix

Margot és David különböző világokból származnak. Margot egy szállodaipari birodalom örököse. A férfinak három állást kell vállalnia, hogy megéljen. De amikor útjaik... több»

Margot és David különböző világokból származnak. Margot egy szállodaipari birodalom örököse. A férfinak három állást kell vállalnia, hogy megéljen. De amikor útjaik találkoznak, rájönnek, hogy csak ők segíthetnek egymásnak visszaszerezni életük szerelmét.
#2

dokumentum

Netflix

Egy mérnökökből és tudósokból álló csapat ambiciózus küldetésének célja a James Webb űrteleszkóp elindítása és a következő óriási ugrás megtétele az univerzum... több»

Rendező: Shai Gal
A James Webb űrteleszkóp felbocsátására irányuló ambiciózus NASA-küldetés kulisszái mögé betekintve követhetjük a mérnökök és tudósok egy csapatát, akik a világegyetem megértésére irányuló törekvéseink következő óriási lépését teszik meg.
#1

akció | animáció | kaland

Netflix

Rayla, Callum és Ezran eposzi utazásra indulnak szárazföldön és tengeren, hogy megkeressék Aaravos börtönét, miközben a naptündék királyságában konfliktus dúl. több»

Miközben Claudia és Terry versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék Viren életét, Callum, Rayla, Ezran és Soren új (és régi) barátokat keres, hogy segítsenek nekik megakadályozni Aaravos visszatérését.