Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (március 4-10)

A következő héten is izgalmas premierekkel bővül a Netflix kínálata. Érkezik A hercegnő és a sárkány Millie Bobby Brown főszereplésével, illetve az Úriemberek, című sorozat, ami az azonos című Guy Ritchie világbán játszódik. Folytatódik továbbá a Teljes lendülettel-sorozat, ami nem csak a golf szerelmeseit ültetheti a képernyők elé. Ezen kívül megnézhetjük majd a Szuperszex című sorozat, ami a híresen hírhedt felnőttfilmes Rocco Siffredi életén alapul. Listánkban leginkább a szolgáltató eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen a megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

82 Szuperszex  (2024)

(4)

dráma | életrajzi

Netflix

Siffredi családja, származása, kapcsolatai és az összefüggések, amelyek arra vezették, hogy elinduljon a pornográfia útján, és elfogadja, hogy a testében lévő démon... több»

A Matteo Rovere, Francesco Carrozzini és Francesca Mazzoleni által rendezett Szuperszex című sorozatot Rocco Siffredi valós élete ihlette. A családja, a származása, a szerelemhez való viszonya mind feltárul egy mélyreható történetben, amely végigjárja az életét gyermekkorától kezdve, és feltárja, hogyan és mikor lett Rocco Tano - egy egyszerű ortonai srácból Rocco Siffredi, a világ leghíresebb pornósztárja.
#5

dokumentum | krimi

Netflix

Évekkel azután, hogy fegyelmező iskolába küldték, egy nő, akit még mindig kísértenek az élményei, leleplezi a megdöbbentő ifjúsági programot. több»

Rendező: Katherine Kubler
Ne beszélj. Nincs mosolygás. Az Ivy Ridge Akadémia azt állította, hogy terápiával és szabadidős tevékenységekkel segít a problémás tizenéveseken. Ehelyett a tinédzserek mentális és fizikai bántalmazást szenvedtek el egy olyan programban, amely úgy működött, mint egy szekta. Ebben a lebilincselő oknyomozó dokumentumfilmben egy filmes és egykori diákok felidézik a fegyelmező iskolában szerzett szörnyű tapasztalataikat, és leleplezik az általuk átélt borzalmakat.
#4

dokumentum | történelmi

Netflix

Szakértőkkel és hozzátartozókkal készített interjúkon keresztül ismerhetjük meg a világot megrázó, 2017-ben tragikusan eltűnt katonai tengeralattjáró történetét. több»

2017. november 15-én az argentin haditengerészet ARA San Juan tengeralattjárója eltűnt az összes radarról, fedélzetén a legénység 44 tagjával. A keresés megbénította az országot, miközben a hozzátartozók csodára vártak. Mi történt valójában?
#3

dokumentum | sportfilm

Netflix

A doku-sorozat a világ legjobb profi golfozóit követi otthon és a pályán egyaránt, beleértve a világ néhány legnagyobb versenyét is. több»

A magával ragadó dokumentumfilm-sorozat profi golfozók sokszínű csoportját követi - visszatérő kedvenceket és új arcokat egyaránt - a pályán és azon kívül, a PGA TOUR kíméletlen versenyszezonjában, beleértve a golf mind a négy főbb bajnokságát, a Masterst, a PGA Championshipet, a U.S. Open Championshipet és a The Open Championshipet. Az idei szezon pedig még több drámát hoz, az USA és Európa legjobb játékosaiból álló csapatversennyel a világszínpadra emeli a golfot.
#2

75 Úriemberek  (2024)

(10) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

A sorozatban Eddie Horniman (Theo James) váratlanul megörökölte apja tekintélyes vidéki birtokát - csakhogy kiderül, hogy az egy kannabiszbirodalom része. Ráadásul a brit bűnözői alvilág számos gusztustalan alakja is részesedni. Eddie eltökélten próbálja kiszabadítani családját a karmaik közül, és igyekszik a gengszterek ellen játszani. Ahogy azonban beszippantja a bűnözés világa, kezd ráérezni az ízére.
#1

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»

Egy kötelességtudó lány beleegyezik, hogy feleségül menjen egy jóképű herceghez, ám a királyi család áldozatul szánja őt egy ősi adósság törlesztésére. Egy barlangba vetik egy tűzokádó sárkánnyal, és a túléléshez az eszére kell hagyatkoznia.