Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (november 27-december 3)

Mint minden hétvégén, most is készültünk egy kisebb listával, amiben a kiemelt és eredeti Netflix tartalmakkal foglalkozunk, amelyeket a jövő héten nézhetünk. Ha szeretitek a koreai drámákat, stand-up előadásokat, vígjátékokat, dokumentumfilmeket és izgalmas thrillereket, akkor nem kell aggódnotok, a szolgáltató bőven ellát minket filmekkel és sorozatokkal. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél. Ha még többre vagytok kíváncsiak, a teljes kínálatot itt találjátok.

#6

dráma | fantasy | horror

Netflix

Egy olyan világban, ahol a vágy szörnyeket szül, a sorozat második évadában a Green Home túlélőit és Hyun-sut követhetjük nyomon, akik új helyeken küzdenek a túlélésért,... több»

Egy világ, ahol a vágy szörnyűséggé válik. A Zöld Otthon túlélői és Hyun-su új helyeken küzdenek a túlélésért, miközben más lények és titokzatos erők bukkannak fel. Új vágyak és még több küzdelem bontakozik ki a sorozat második évadában.
#5

vígjáték

Netflix

A New York-i Webster Hallban forgatott kétrészes komédiashow, amelyben feltörekvő humoristák szerepelnek. több»

10 komikus. 10 előadás. 1 műsor. A New York-i Webster Hallban forgatott új stand-up sorozatban a 10 legjobb humorista lép színpadra: Asif Ali, Dulcé Sloan, Gianmarco Soresi, Isiah Kelly, Leslie Liao, Nimesh Patel, Robby Hoffman, Rosebud Baker, Sabrina Wu és Vanessa Gonzalez. Két epizódon keresztül szórakoztatják a nézőket és tesznek szert új rajongókra.
#4

romantikus

Netflix

Színészpárok keresik a romantikát és a kémiát, miközben koreai drámák főszerepeit próbálják megszerezni; álmok, romantika és barátság fonódik össze ebben a társkereső... több»

Tényleg szerelmesek lehetnek az emberek, ha egy romantikus K-drámában szerepelnek? Itt az új randizós valóságshow, amelynek középpontjában nyolc koreai és japán férfi és női színész áll, akik együtt élnek, és párban próbálnak hat mini K-dráma főszerepét megkaparintani - és meglátjuk, hogy szerelmesek lesznek-e egymásba. Vajon sikerül-e megnyerniük egy meghallgatást azzal, akit szeretnek, vagy szemtanúi lesznek, ahogy a szerelmük megcsókolja a riválisukat? Álmok, romantika és barátság fonódik össze Korea és Japán határain túl, a koreai drámák legtisztább szívfájdalmával és szomorúságával, nagyon is valósághűen.
#3

62 Totál KO  (2023)

(4)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

A Totál K.O. egy magas oktánszámú akció-vígjáték, amely egy elit különleges alakulat történetét meséli el, amely meghiúsít egy Las Vegasra leselkedő halálos fenyegetést. Az ünnepi, piával, drogokkal és szexszel teli bulijuk után a csapat rájön, hogy a bomba, amelyet hatástalanítottak, hamisítvány volt. Az immár részeg csapatnak meg kell küzdenie a kihívásokkal, le kell küzdenie személyes problémáit, meg kell találnia az igazi bombát, és meg kell mentenie a világot.
#2

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

2022 elején Jon Batiste tizenegy Grammy-jelölést kap, köztük „Az év albuma” kategóriában is. E diadalmas siker közepette a művész, aki az előző évben Oscar-díjat is nyert... több»

2022 elején Jon Batiste az év legünnepeltebb előadója tizenegy Grammy-jelöléssel, köztük az év albumával. E diadal közepette Jon belemerül eddigi legambiciózusabb kihívásába: megkomponálja az Amerikai szimfóniát, egy eredeti művet, amely izgalmasan újragondolja a klasszikus hagyományokat, és a zenei diaszpóra kiterjedt és befogadó jelenségét egyesíti a híres Carnegie Hallban. Ez a rendkívüli pálya azonban felborul, amikor Batiste élettársa - Suleika Jaouad bestseller-író - megtudja, hogy a régóta szunnyadó rákbetegsége visszatért. A megható és mélyen intim dokumentumfilmben az Oscar-jelölt és Emmy-díjas rendező, Matthew Heineman mély betekintést nyújt a művészetbe, a szerelembe és az alkotói folyamatokba.
#1

60 Családi cserebere  (2023)

(11)

családi | vígjáték

Netflix

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám... több»

Jess és Bill Walker mindent megtesznek azért, hogy a családjukat összefogják, miközben gyermekeik egyre idősebbek, önállóbbak és távolabbra kerülnek tőlük. Amikor egy véletlen találkozás egy asztrológussal azt eredményezi, hogy a család teljes testcserére ébred, mindannyiuk életének legfontosabb napjának reggelén. Vajon össze tudnak-e fogni a Walkerek, hogy elérjék az előléptetést, a főiskolai interjút, a lemezszerződést és a fociválogatást? A főbb szerepekben Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers és Brady Noon láthatóak.