Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 16-22)

A következő héten is sok érdekes tartalommal bővül a Netflix repertoárja. A kínálatban találhatunk majd dokumentumfilmeket, drámákat, krimit, vígjátékot és fantasyt is, tehát mindenki megtalálhatja a neki való sorozatot vagy filmet. Listánkban csak a Netflix eredeti és kiemelt tartalmaira koncentrálunk, természetesen ezen kívül sok más produkció is érkezik, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. A filmeket és sorozatokat egy kattintással elkezdhetitek nézni weboldalunkról is, azonban ehhez Netfix-előfizetés szükséges.

#8

83 Testek  (2023)

(12) (1)

dráma | krimi | történelmi

Netflix

Négy nyomozó története négy különböző londoni korszakban, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben nyomoznak. több»

A Si Spencer képregénye alapján készült Testek egy rendőrségi eljárást tár fel egy kis csavarral. Amikor egy holttestet - ugyanazt a holttestet - megtalálják Londonban 1890-ben, 1941-ben, 2023-ban és 2053-ban, minden korszakból egy-egy nyomozónak kell megoldania az ügyet. Ahogy az évtizedek közötti kapcsolatok kirajzolódnak, a nyomozók hamarosan rájönnek, hogy nyomozásuk összefügg, és egy rejtélyes politikai vezető - Elias Mannix (Stephen Graham) - egyre inkább a középpontba kerül. Vajon neki is szerepe van a gyilkosságban? Vagy valami sokkal baljósabb dolog áll a háttérben? A rejtély megoldásához négy nyomozónknak valahogyan együtt kell működnie, és egy több mint 150 évet átívelő összeesküvést kell lelepleznie.
#7

dokumentum | horror | krimi

Netflix

Ez a sötét dokumentumfilm újrajátszások és házi videók segítségével vizsgálja egy fiatal fiú látszólagos megszállását és az azt követő brutális gyilkosságot. több»

A dokumentumfilm az első - és egyetlen - alkalomról szól, amikor a "démoni megszállottságot" hivatalosan védekezésként használták egy amerikai gyilkossági perben. Az állítólagos ördögi megszállottságról és egy sokkoló gyilkosságról szóló, első kézből származó beszámolókkal együtt ez a rendkívüli történet elgondolkodtat bennünket az ismeretlentől való félelmünkről.
#6

80 Kriptokölyök  (2023)

(3)

dráma

Netflix

Az apjával való vitát követően egy fiatalember áldozatul esik a kriptopénzek csábításának és egy vállalkozó merész ígéreteinek a pénzügyi szabadságról. több»

Amir (Shahine El-Hamus), a fiatal kézbesítő Amszterdam keleti részén egy jobb jövőről álmodik, de nem jut tovább annál, hogy rendeléseket szállítson ki apja, Omar (Sabri Saad El-Hamus) elavult mexikói éttermének. Eközben a környékük teljes dzsentrifikációban van. A kisboltok helyét divatos kávézók, sushi-boltok és fitnesztermek veszik át - és Amir csalódására makacs apja figyelmen kívül hagyja minden ötletét a burrito modernizálására. Omar viszont felelőtlen semmittevőt lát a fiában, aki nem képes átvenni az étterem vezetését.
#5

65 Neon  (2023)

(1)

vígjáték | zenés

Netflix

Három barát egy floridai kisvárosból költözik el, abban a reményben, hogy Miamiban a reggaeton világában érvényesülni tudnak. több»

A Neon a floridai kisvárosból Miami nyüzsgő strandjaira kalauzol három barátot, akik a reggaeton világában igyekeznek nagyot alkotni. A nyolc epizódból álló sorozat nemcsak a három legjobb barát álmait, hanem a zeneiparban való túlélés kemény valóságát és vicces baleseteit is megörökíti. Tyler Dean Flores alakítja Santit, a feltörekvő reggaeton-előadót, aki barátai, Ness (Emma Ferreira), Felix (Jordan Mendoza) és az A&R képviselő Mia (Courtney Taylor) segítségével reméli, hogy ő lesz a reggaeton legnagyobb sztárja. Vagy legalább a lakbért ki tudja fizetni.
#4

58 Teremtmény  (2023)

(2)

dráma | sci-fi | történelmi

Netflix

Ziya, a kalandvágyó, lázadó és izgatott fiatal orvostanhallgató legnagyobb vágya, hogy nagyon jó orvos legyen, és meggyógyítson sok olyan járványt, amelyre az orvostudomány nem... több»

A történet az Oszmán Birodalom utolsó korszakában játszódik, az emberiség egyik legalapvetőbb kérdését, a "halált és a túlvilágot" járja körül. Ziya, a kalandvágyó, lázadó, okos, fiatal orvostanhallgató csillapíthatatlan vágya, hogy kiváló orvos legyen, és gyógymódot találjon a fertőző betegségekre. Ziya találkozik Ihsannal, egy orvostársával, aki a zsenialitás és az őrület közötti vékony határvonalon egyensúlyoz. Ő az egyetlen ember, aki igazán megérti Ziya ambícióit. Ez a két elhidegült, sebzett lélek azonban meg fogja fizetni az árát annak a tiltott kísérletnek, amelyet bátran elvégeztek. Az ősi titok, amelyet megpróbáltak megfejteni, elszabadítja a poklot.
#3

72 Doona!  (2023)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy elsőéves egyetemista és egy befutott női popbálvány románcát követhetjük nyomon a sorozatban. több»

Rendező: Jung Hyo Lee
Szereplők: Suzy Bae, Se-Jong Yang
A Doona! egy átlagos főiskolai elsőéves és egy egykori K-pop bálvány románcának története, akik egy társasházban ismerkednek meg.
#2

65 Vén csókák  (2023)

(14) (1)

vígjáték

Netflix

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»

Megismerhetünk három fiatalkori barátot, akik idősebb korukra apákká váltak és szembekerülnek mindennel, ami a felnőtté válásuk óta történt. Rádaádsul meg kell küzdeniük az óvodai igazgatókkal és fiatalabb főnökeikkel is.
#1

dráma | krimi | thriller

Netflix

A hetedik évadban kiderülhet, ki volt a rejtélyes támadó, aki rálőtt hőseinkre, és megtudhatjuk, mindenki túlélte-e a támadást. több»

Ebben az új évadban Omar új életet él az egyetemen, távol Las Encinastól, de képtelen továbblépni. A Samuel halála miatt érzett bűntudat és az akkori szenvedés még mindig nagyon is jelen van benne, ami miatt terápiára jár. Egy szakmai gyakorlatnak köszönhetően úgy dönt, hogy visszatér az iskolába, hogy szembenézzen a démonaival. Omar utazásán keresztül felfedezzük, hogy a többi diák is csendben küzd a saját poklával. Az Elit 7. évada a mentális egészséggel fog foglalkozni, és azzal, hogy a legtöbben félelemből vagy tudatlanságból elhanyagolják azt.