Újabb epizóddal bővül az Iron Sky franchise, a rajongóknak már csak heteket kell várniuk a premierre, addig is az alkotók előrukkoltak az Iron Sky The Coming Race utolsó előzetesével.

Az első Iron Sky (Támad a Hold) 2012-ben debütált, és azonnal megtalálta a maga közönségét. A horrorok, akciófilmek és vígjátékok (paródiák?) elemeit ötvöző film a dinoszaurusz háton támadó űrnácikkal széles rajongótáborra, és ezzel együtt szép bevételekre tett szert, így a Vertical Entertainment belevágott a  folytatásba, mely július 19-től érhető el a streaming szolgáltatók kínálatából, de a tengerentúlon néhány moziban is bemutatkozik majd.

A pusztító nukleáris háborút követően a Holdon található egykori náci bázis az emberiség utolsó mentsvára. Az egyre fogyatkozó készletek és a túlnépesedés a civilizáció bukásával fenyeget, azonban a túlélők vezetőjének a lánya, Obi rátalál egy térképre, mely egy olyan titokról rántja le a leplet, amely megmentheti, de ki is irthatja a teljes emberiségét. Egy régi ellenséggel az oldalán egy elit osztag az üreges Föld mélyére indul, ahol ősi alakváltó reptiliánokkal kell megküzdeniük, hogy biztosítsák népük életben maradását.

Az  Iron Sky2 (Timo Vuorensola) részben közösségi finanszírozásból valósult meg, az Indiegogo-n indított kampányt 112 százalékra teljesítette, így végül 650 ezer dollárt gyűjtött össze, míg a teljes büdzsé nagyjából 15 millió dollár körül mozog.