A horror zsánerének hollywoodi királya, Jason Blum és a Blumhouse Productions ezúttal elrugaszkodott az alacsony költségvetésű zsáneréfilmektől, és a tavalyi Sleight után most az év legbrutálisabb akciófilmjével készül.

Megkapta első előzetesét a Blumhouse Production idei nagy dobáságnak szánt Upgrade, mely ezúttal a John Wick-féle akciófilmeket ötvözi a horror műfajával.

A történet szerint egy férfi feleséget meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges intelligenciával ellátott implantátumot kap, mely lehetővé teszi, hogy újra a saját lábára álljon. Ez azonban még korántsem minden! A férfi új képességeinek birtokában kegyetlen és véres bosszúhadjáratra indul.

Akinek bejön a John Wick-féle látványos akció, szorozza meg annak a brutalitását kettővel, nagyjából erre számíthatunk az Upgrade-től, ami a korhatáros trailer láttán eléggé felcsigázta az érdeklődésünket.

A film főszerepét Logan Marshall-Green alakítja, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Betty GabrielHarrison GilbertsonChristopher KirbyRosco Campbell és Richard Cawthorne.

A Leigh Whannell rendezésében készülő Upgrade - Javított verzió június 1-jén mutatkozik be a tengerentúlon. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.