Váratlan helyen és módon 'tért vissza' Will Smith (videó)

A Coachella zenei fesztivál J Balvin szettje alatt meglepetés vendégként lépett a színpadra  Will Smith, aki a Men in Black nagysikerű főcímdalát adta elő.

Látványból és táncosokból nem volt hiány, így a fellépésről egy rövid videó is napvilágot látott a közösségi médiában, amelyet a fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

Ugyanakkor nem ez az egyetlen kultikus darab, amelyhez Smith az idei évben visszatér, hiszen idén júniusban érkezik a hazai mozikba is az Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében készült Bad Boys – Mindent vagy többet.

A rendezőpáros egy korábbi interjúban egyébként azt is elárulta, hogy a franchise negyedik része sokkal több humort tartogat majd a rajongók számára, mint a korábbi filmek közül bármelyik.

“A harmadiknak drámai hangvétele volt. Ezzel az eggyel pedig tényleg az a célunk, hogy az emberek nevessenek és jól érezzék magukat a moziban. Martin Lawrence ebben a filmben magasabb szintre lép. Ez a Marcus Burnett-ív csúcspontja” - nyilatkozták a rendezők.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

A Bad Boys franchise negyedik része, melyben visszatér Will Smith és Martin Lawrence ikonikus párosa. A rendezői széket a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúkat is készítő Adil... több»