Végre premierdátumot kapott a Csupasz pisztoly remake-je!

Bár egy ideje meglehetősen csendes volt a Liam Neeson főszereplésével készülő Csupasz pisztoly remake háza tája, most végre premierdátumot kapott a film.

Az Akiva Schaffer rendezésében készülő produkció ugyanis a jelenlegi tervek szerint hivatalosan is 2025 júliusában debütál majd a mozikban. Ez viszont még nem minden!

Merthogy a Paramount további bejelentésekkel is érkezett, így most már az is tudható, hogy a Spin Master Entertainment a Nickelodeon Movies közös produkciójaként 2026 júliusában érkezik a Mancs őrjárat 3, illetve ugyanez év októberében jön a 2023-ban bemutatott Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz folytatása.

Ezzel ugyanakkor még mindig nem értünk a végére, hiszen idén decemberben jön a Robbie Williams életrajzán alapuló musical, a Better Man, 2025 márciusában pedig debütál a Robert Olsen és Dan Berk rendezésében készülő Novocaine című akciófilm.

Ugyanez év augusztusában kapunk még egy Dakota Johnson főszereplésével készülő akciót-thrillert, amely Vicious címmel kerül majd a mozikba.