Gőzerővel zajlik a Venom 3 forgatása, így be is futott az első fotó a film főszerepét alakító  Tom Hardyról.

A színész maga osztotta meg az első képet a forgatásról a közösségi médiában, noha egyelőre semmi részletet nem árult el a projekttel kapcsolatban. A Venom-széria a Sony égisze alatt készül, így annak “különálló” univerzumába tartozik, noha az előző részben már erős utalás történt is arra, hogy akár egy Tom Holland-féle Pókember crossover produkciót is kaphatunk.

A 2021-ben megjelent Vérontó közel 506 millió dollárt keresett világszerte, így nem is volt kérdés, hogy további folytatást kapjon a franchise, noha a kritikusok igencsak elmarasztalták Andy Serkis rendezését.

A rendezői széket ezúttal Kelly Marcel foglalhatta el, a szereplőgárdához pedig csatlakozott Chiwetel Ejiofor és Juno Temple. Maga Hardy egy korábbi interjúban megjegyezte, hogy nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó alakítása a Marvel antihőseként.

A Venom 3 egyelőre nem kapott premierdátumot, a korábbi információk szerint a film várhatóan 2024 őszén debütál.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»