Vissza a jövőbe: Marty és Doki újra együtt az új adaptáció vörös szőnyegén (videó)

A napokban került bemutatásra a Vissza a jövőbe musical változata, amelynek premierjén maga Michael J. Fox és Christopher Lloyd is megjelent.

A hosszú évek óta Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox 2020-ban vonult vissza a színészettől. A Fox korábban a People magazinnak beszélt arról, hogy a betegség egyre nagyobb hatással volt a memóriájára is, így nem tudta folytatni a munkát.

“A rövid távú memóriám tönkrement. Mindig is jó voltam abban, hogy megjegyezzem és megtanuljam a szövegemet. Az utolsó néhány munkám során volt néhány rendkívül nehéz helyzetem” - jegyezte meg a színész.

Ettől függetlenül Fox szinte egyetlen alkalmat sem szalaszt el, hogy találkozhasson a rajongókkal, így a mostani bemutatón is részt vett Lloyd és Lea Thompsonnal együtt. A bemutatón maga Steven Spielberg is részt vett, és mint kiderült, a jegyeladásokból származó bevételt a Fox által létrehozott Parkinson-kórt kutató alapítvány számára ajánlották fel, amely 1991 és 2021 között közel 1 milliárd gyűjtött össze, ennek köszönhetően pedig jelentős áttörést értek el a kutatásaik terén.