Tom Hiddleston a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsor vendége volt a Loki kapcsán, melynek 2. szezonja épp most ért véget a Disney+-on. Vigyázat, egy kicsit spoileresek leszünk a második évadot illetően. 

A Loki második évadában a címszereplő megtanulta, hogyan tudja irányítani az ‘időugrás’ képességét, ami lehetővé teszi számára, hogy meghatározott időpontokba utazzon. 

Fallon a Marvel-rajongók elméleteiről faggatta Hiddlestont, különösen arról, hogy Loki használhatja-e ezt az új képességét arra, hogy újra felkeresse az MCU-ban elhunyt karaktereket, például Tony Starkot/Vasembert vagy Natasha Romanoffot/Fekete Özvegyet. 

Hiddleston elismerte, hogy Loki képessége megnyitja a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjen a halottnak vélt karakterekkel, megjegyezve, hogy a Marvel-univerzumban a halál nem mindig végleges, ahogy azt Loki saját többszörös "halála" és későbbi visszatérése is bizonyítja. 

"A magam nevében mondom, Loki már meghalt néhányszor. Én még mindig itt vagyok" - mondta, majd hozzátette: "Ez minden, amit mondhatok neked!"

A Loki második évadának összes epizódja jelenleg a Disney+-on érhető el. A szóban forgó interjút idelent mutatjuk.

akció | fantasy | kaland

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»