Wesley Snipes fojtogatta a Penge 3 rendezőjét?

Wesley Snipes és a David S. Goyer szakmai kapcsolat köztudottan ellenségesnek mondható, noha ennek okairól csupán pletykák keringenek a mai napig.

Még 2012-ben Patton Oswalt beszélt arról egy interjúban, hogy Goyer és Snipes a Penge: Szentháromság forgatásán balhézott össze, amely a híresztelések alapján a színész részéről tettlegességig fajult.

A fáma szerint egy rosszul végződött italozás után Snipes négyszemközt beszélt a rendezővel, majd azt javasolta a számára, hogy hagyja ott a produkciót, mivel a jelenléte egyszerűen hátráltatja a munkálatokat.

“Miért nem mondasz fel te? Az összes jeleneted már felvettük, van elég közelink rólad, a többit megoldjuk már nélküled” - felelte Goyer, Oswalt szerint pedig Snipes ezen annyira kiakadt, hogy fojtogatni kezdte a rendezőt.

A pletykákat egy későbbi interjúban Snipes cáfolta, szerinte ugyanis, ha csakugyan megfojtogatta volna a rendezőt, akkor nem lehetne jelen az interjún. “Ha egy izmosabb fekete srác megfojtogatja a saját rendezőjét, akkor egyenesen rácsok mögé dugnánk” - jegyezte meg a színész.

Goyer egy friss interjúban csupán úgy emlékezett meg az esetről, hogy egykor barátok voltak a színésszel, már ez megváltozott, noha szakmailag továbbra is nagyra tartja őt.

akció | horror | sci-fi | thriller

Penge (Wesley Snipes) minden idők egyik legsikeresebb vámpírvadásza, de úgy tűnik, egyedül már nem képes felvenni a harcot a sötétség ellen. Ráadásul az FBI is üldözi,... több»